Zápas s Liptovským Mikulášom je odložený!

2012-03-07 12:00:00

Kvôli nespôsobilej hlavnej hracej ploche sa sobotňajší duel Michalovce - Liptovský Mikuláš preložil na iný termín.

Druholigoví michalovskí futbalisti sa túto sobotu doma nepredstavia! Únia ligových klubov (ÚLK) dnes predpoludním potvrdila odloženie dvoch zápasov 20. kola II. ligy MFK Zemplín Michalovce - MFK Tatran Liptovský Mikuláš a ŽP Šport Podbrezová - ŠK SFM Senec kvôli nespôsobilým hracím plochám v Michalovciach resp. Podbrezovej. Oba kluby požiadali začiatkom týždňa ÚLK o odloženie duelov, ktoré sa mali odohrať v sobotu 10. marca, na náhradný termín. Stretnutie medzi Michalovcami a Liptovským Mikulášom sa odohrá v utorok 17. apríla o 19.30 hod. a duel Podbrezová - SFM Senec odohrajú o týždeň neskôr, v utorok 24. apríla o 16. hodine.

Jarnú premiéru si zverenci trénera Vlastimila Petrželu odbijú o týždeň v sobotu 17. marca o 17.30 hod. na pôde FK Bodva Moldava nad Bodvou a na prvý domáci jarný zápas nastúpia v sobotu 24. marca o 17.30 hod. proti Dolnému Kubínu.

V sobotu však v metropole Zemplína bez futbalu nezostanete, jarnú časť totiž na domácom ihrisku štartujú prvoligové dorastenecké celky MFK Zemplín. Starší dorastenci privítajú v sobotu o 11. hodine FC Spartak Trnava, mladší dorastenci sa s rovnakým súperom stretnú o 13.15 hod. Zápasy sa odohrajú na ihrisku s umelou trávou v areáli štadióna. V ten istý deň odohrá svoje stretnutie aj rezervný celok Michaloviec, ktorý v príprave o 17. hodine na umelej tráve nastúpi proti Snine.