MFK Zemplín so Senicou nerozhodne

2012-01-25 12:00:00

S účastníkom Corgoň ligy Michalovčania remizovali 1:1, keď sa presadil Georgii Gamkrelidze.

Zverenci kormidelníka Vlastimila Petrželu dosiahli v štvrtom stretnutí zimnej prípravy už tretí nerozhodný výsledok, tentokrát remizovali 1:1 na myjavskej umelej tráve s prvoligovým celkom FK Senica. Jediným úspešným strelcom Michaloviec bol gruzínsky legionár Georgii Gamkrelidze, ktorý vsietil gól v 41. minúte.

V Myjave sa hralo veľmi kvalitné stretnutie s množstvom šancí na oboch stranách. Obidve mužstvá hrali produkovali rýchly a agresívny futbal. Úvodný gól duelu padol krátko po polhodine hry a vsietili ho domáci futbalisti, keď sa z rohu šestnástky presadil český legionár v senickom drese Petr Hošek. Odpoveď hostí prišla o osem minút nato, po chybe v obrane corgoňligistu prekonal gólmana Maleca Georgii Gamkrelidze. Aj v druhom polčase pokračoval výborný futbal, mužstvá sa naďalej dostávali do gólových príležistostí, ale gól sa im už streliť nepodarilo. Na michalovskej strane zahodili tutovky striedajúci mladíci Oliver Špilár, Róbert Kovaľ a Dominik Kunca, ktorý spálil najväčšiu šancu, keď zblízka netrafil domácu svätyňu.

FK Senica - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (1:1)

Góly: 33. Hošek - 41. Gamkrelidze

FK: Malec - R. Diviš, R. Pillár, Šíma, Janso - Wijlaars, Križko, Hošek, Alex, Kalabiška - Blackburn

MFK ZEMPLÍN: J. Brudňak (46. Bréda) - Korijkov, Krmpotič, Hottek, Nohýnek (46. Jakubčo) - Škvarka (46. Kovaľ), J. Hořava (65. Mihok), Ruskovský (46. Dargaj) - Rák (46. O. Špilár), T. Chovanec (46. D. Kunca), Gamkrelidze (46. S. Danko)

Ďalšie prípravné stretnutie odohrá michalovský druholigista v piatok 27. januára o 11. hodine s FC Spartak Trnava (na štadióne Lokomotívy).