Rezerva MFK Zemplín porazila Giraltovce

2011-11-13 12:00:00

V poslednom jesennom kole zvíťazila tesne 1:0, keď jediný presný zásah vsietil hlavou Jaroslav Dargaj.

V zápase 17. kola Majstrovstiev regiónu Východ si MFK Zemplín Michalovce B na svojej umelej tráve poradil s MFK Slovan Giraltovce tesne 1:0. Tento zápas bol posledným v jesennej časti, teraz nasleduje zimná prestávka.


Vo vyrovnanom stretnutí to ako prvý skúšal domáci Danko, ale v 5. minúte vystrelil vedľa brány. V 19. minúte napriahol spoza šestnástky Mihok, avšak tiež nemieril presne. O štyri minúty ten istý hráč po rozohratí rohového kopu odcentroval na hlavu Dargaja, ktorý prekonal skúseného gólmana hostí Štefánika - 1:0. Vo zvyšnom priebehu prvého polčasu si ani jeden celok nedokázal vypracovať čistú príležitosť a hra sa odohrávala väčšinou medzi šestnástkami.


Po zmene strán hosťujúci Slovan zapol na vyššie otáčky a v 53. minúte sa dostali do veľkej šance, keď po rohovom kope Caunera vypadla lopta z Brudňakovych rúk, ale stopér Dargaj ju vykopol z prázdnej brány. Hneď z protiútoku neuspel zoči-voči Štefánikovi domáci Kokočák. V 74. minúte prenikol Forgáč po ľavej strane, prihral pred bránu a Kokočák z výhodnej pozícii nezakončil. O dve minúty nato Mihok z priameho kopu vystrelil tesne vedľa. V 81. minúte nebol úspešný ani jeho spoluhráč Ďuďa a v 85. minúte po tvrdej strele ani Danko. V závere hostia zatlačili MFK Zemplín, dve dobré príležitosti mal Verčimák, ale úspešný nebol, preto si Michalovce pripísali na svoje konto vydreté víťazstvo 1:0.

MFK Zemplín Michalovce B - MFK Slovan Giraltovce 1:0 (1:0)

Gól: 23. Dargaj

ŽK: 42. S. Danko, 77. L. Forgáč - 57. P. Štefánik, 75. Cauner, 84. Vojta

Rozhodoval: Mati - 120 divákov.

MFK ZEMPLÍN B: J. Brudňak - Rad. Urban, Podhorín, Dargaj, A. Devečka - Kokočák (78. Ďuďa), Faleiro (58. L. Jacko), V. Kostovčík (88. Tokár), Mihok, S. Danko - L. Forgáč

MFK SLOVAN: P. Štefánik - Bednár, Vojta, E. Havrila, Partila - Uhrin, Cauner (90+. Biroš), Verčimák, Čabala (57. Dovičák) - Ľ. Kočiš (72. Roba), Kaňuch