Ďalšia domáca výhra rezervy MFK Zemplín

2011-11-06 12:00:00

Zverenci trénera Ondreja Dudu porazili Bardejovskú Novú Ves hladko 3:0, góly strieľali Mihok, Podhorin a Forgáč.

V zápase 16. kola Majstrovstiev regiónu Východ zvíťazilo "béčko" MFK Zemplín Michalovce na vlastnej pôde nad súperom z Bardejovskej Novej Vsi rozdielom triedy 3:0. O góly do siete súpera sa postarali Marek Mihok, Oliver Podhorín a Lukáš Forgáč.

Hostia od začiatku potvrdzovali, že do Michaloviec neprišli predať kožu lanco a už v 5. minúte zahrávali priamy kop, Macečko nabil Solaničovi a ten technickou strelou nechal vyniknúť gólmana MFK Zemplín Brudňaka. O štyri minúty mali hostia ďalšiu šancu, ale Macečko z priameho kopu namieril nad. V 14. minúte prišiel otvárací gól duelu, Michalovce prvýkrát vystrelili na bránu hostí a Mihokova nádherná strela skončila v šibenici gólmana Kačmára - 1:0. V 27. minúte to z priameho kopu skúšal Kokočák, úspešný však nebol. Ten istý hráč v 33. minúte zo štandardky našiel hlavu Podhorína, ktorý zvýšil na 2:0. 


Po zmene strán zahral Kokočák priamy kop len brankára Kačmára. V 64. minúte mali Šarišania obrovskú šancu na kontaktný gól, ale Macečka vychytal výborný Brudňak. O štyri minúty michalovský tím opäť gólovo udrel, Forgáč zblízka zvýšil na rozdiel troch gólov. V 81. minúte zakončil hosťujúci Macečko spoza šestnástky veľmi nepresne. Bardejovská Nová Ves sa znažila vsietiť aspoň čestný úspech a po centri Kendru mal k nemu veľmi blízko striedajúci Kiseľ, ktorý však prestrelil. Záverečné slovo patrilo domácemu Forgáčovi, ktorý sa rútal osamotený na gólmana Kačmára, ale ten ho vychytal.

MFK Zemplín Michalovce B - ŠK Milénium 2000 Bardejovská Nová Ves 3:0 (2:0)

Góly: 14. Mihok, 33. Podhorín, 68. L. Forgáč

ŽK: 63. V. Kostovčík, 66. Mihok - 71. P. Pavúk, 73. Pribitný

Rozhodoval: Koňar - 120 divákov.

MFK ZEMPLÍN B: J. Brudňak - Rad. Urban, Podhorín, Dargaj, M. Vanák (46. A. Devečka) - Kokočák, V. Kostovčík, Faleiro, Mihok - Ďuďa (76. Tokár), L. Forgáč

ŠK MILÉNIUM 2000: Kačmár - M. Stachura, Javorský, Drozda, T. Kendra - Pribitný (75. Knap), P. Pavúk, Gáll, Macečko (84. Počurek) - Jančošek, Solanič (65. Kiseľ)