Starší dorastenci zvíťazili v Košiciach

2011-10-28 12:00:00

Zverenci Alberta Rusnáka ťahajú štvorzápasovú šnúru bez prehry, v Košiciach skórovali Jacko a Regali.

Prvoligoví starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v zápase 14. kola prvej futbalovej ligy na pôde MFK Košice 2:0. O svojom triumfe rozhodli už v prvom polčase, keď sa gólovo presadili Lukáš Jacko a Martin Regali. Mladší dorastenci podobne ako naposledy v Prešove vyhrali polčas 2:0, ale nakoniec sa museli zmieriť s remízou 2:2.

Starší dorastenci

Tréner Albert Rusnák: "Chlapci podali veľmi dobrý výkon a výborne zvládali brejkové situácie, po ktorých sme strelili oba góly. Prvý vsietil po perfektnej prihrávke za obranu od Hutaja stredopoliar Jacko a druhý pridal Regali po individuálnej akcii. Potom sme do gólového konca nedotiahli ešte dve sľubné akcie. Domáci hrozili hlavne po rohových kopoch, no skórovať sa im nepodarilo."

MFK Košice - MFK Zemplín Michalovce 0:2 (0:2)

Góly: L. Jacko, Regali

MFK ZEMPLÍN: Bréda - Popovič, Korijkov, Mano, J. Greško - L. Jacko, J. Kiss (84. Štofík), Hutaj (80. P. Fedor), Koscelník - Regali (87. Sochanič), O. Špilár

Mladší dorastenci

Tréner Ján Gajdoščík: "V prvom polčase sme boli jasne lepším celkom a svoju prevahu sme korunovali dvomi gólmi Tomáša Kolesára a Jozefa-Šimona Turika. Mali sme aj ďalšie príležitosti, najväčšiu spálil Kolesár, ktorý namieril do žrde. Aj po zmene strán sme hrali dobre a v 45. minúte v tutovke zakončil Turik iba do brankára. Domáci strelili góly po chybách našich stopérov v 59. a 62. minúte. Potom sme sa snažili streliť víťazný gól, ale už sa nám to nepodarilo."

MFK Košice - MFK Zemplín Michalovce 2:2 (0:2)

Góly MI: 15. T. Kolesár, 37. Turik

MFK ZEMPLÍN: Babiak - Ďurik, T. Tomko, D. Horňák, M. Gomboš - L. Tóth, Havrila, Turik (78. Chocholáček), Lukačko (75. Ilinjo), P. Petričko - T. Kolesár