Ženy urobili bodku za vydarenou jeseňou

2015-11-18 12:00:00

Na umelej tráve si zahrali "gulášový" zápas medzi sebou, po jeho skončení mali spoločné posedenie.

Jediným tímom MFK Zemplín Michalovce, ktorý bude zimovať vo svojej súťaži na vedúcej pozícii, je ženské družstvo. Zverenky kormidelníka Miroslava Kučeru, ktoré pod hlavičkou michalovského klubu pôsobia tretiu sezónu, zaslúžene vedú východnú skupinu druhej ligy žien, keď v jedenástich jesenných dueloch zaváhali iba raz - desať zápasov vyhrali, jeden prehrali, pričom majú aj impozantné skóre 85:8.

V sobotu 14. novembra o 13. hodine odohrali medzi sebou na umelej tráve michalovského štadióna rozlúčkový zápas. Dievčatá sa rozdelili na "modré" a "oranžové" a doplnené boli o dve mužské posily - za modrých si zahral vedúci družstva František Bačo, za oranžových tréner Miroslav Kučera. Ako to už býva zvykom, "gulášový" zápas sa skončil nerozhodne, pretože v riadnom hracom čase sa zrodila remíza 5:5 a o víťazovi nerozhodol ani penaltový rozstrel. Dievčatá by totiž kopali penalty možno až doteraz...

Po skončení súboja, ktorý s prehľadom rozhodoval ďalší člen realizačného tímu MFK Zemplín Stanislav Lukčík, nasledovalo posedenie pri chutnom guláši v reštaurácii na štadióne. V tomto zložení sa michalovský tím zišiel v roku 2015 poslednýkrát, spolu budú opäť až v novom roku, kedy začnú s prípravou na jarnú časť druhej ligy Východ, v ktorej budú chcieť potvrdiť svoju dominanciu.