Michalovská rezerva zajtra prvýkrát doma

2011-08-06 12:00:00

Prvý súťažný zápas na vlastnom trávniku odohrá "béčko" na hlavnej hracej ploche v Michalovciach.

Rezervný tím MFK Zemplín čaká zajtra o 10.30 hod. domáca premiéra, ktorá sa uskutoční na hlavnom ihrisku na štadióne MFK Zemplín. Zemplínčania mali spomedzi všetkých účastníkov Majstrovstiev regiónu Východ v prvých dvoch kolách najhoršie vyžrebovanie, pretože v obidvoch zápasoch sa predstavili na pôde súperov, z ktorých si doviezli jeden bod (v Bardejovskej Novej Vsi 0:4, v Giraltovciach 2:2).

Čaká ich Barca

Michalovčania v úvodnom domácom vystúpení privítajú košický celok FK Barca, ktorý v dvoch zápasoch dosiahol zhodné výsledky 2:0, avšak v Spišskom Podhradí prehral a doma s Bardejovskou Novou Vsou zvíťazil. „Barca je dlhoročným účastníkom najvyššej regionálnej súťaže, takže to rozhodne nebude najľahší súper. Naše mužstvo sa s touto súťažou iba zoznamuje a prvé dve stretnutia na ihriskách súperov boli pre našich hráčov veľkou školou,“ povedal na úvod kormidelník michalovského celku Marek Ondrík.

Na hlavnom ihrisku

Rezervný tím nahlásil ako dejisko svojich domácich zápasov najprv iba hraciu plochu v Topoľanoch, no teraz k nej pribudli aj umelý trávnik v areáli michalovského štadióna a aj hlavná hracia plocha. Hneď v prvom kole sa predstavia na hlavnom trávniku parádneho štadióna. „Bude to pre náš tím pocta, nie každý deň sa týmto chlapcom pošťastí zahrať si na krásnom štadióne s výborným trávnikom. Chceme Barcu poraziť a potešiť dobrou hrou divákov, ktorí prídu dopoludnia na náš zápas,“ pokračoval 37-ročný Marek Ondrík.

Zostava otázna

Včera sme vás informovali, že druholigový tím MFK Zemplín vedený trénerom Vlastimilom Petrželom trápi nedostatok hráčov, pretože viacerí z nich sú zranení a dvojica Brudňak - Ceesay bola práve v zápasoch rezervy vylúčená. „Na dnes si hlavný tréner povolal do A - mužstva trojicu Dargaj, Forgáč a Kokočák. Som rád, že chlapci z „béčka“ majú možnosť zahrať si v prvom tíme a budem šťastný, ak šancu dostanú aj ďalší. Zajtrajšia zostava sa bude odvíjať aj od toho, koho nám lodivod Petržela uvoľní,“ dodal tréner Zemplínčanov.

Jednotné vstupné 1€

Na premiéru rezervného mužstva na domácej pôde bude zvedavých určite množstvo divákov. „Chceli by sme informovať fanúšikov, že vstupné na zápas s Barcou bude jedno euro pre všetkých, okrem držiteľov VIP vstupeniek a preukazov ZŤP, ktorí budú mať bezplatný vstup,“ prezradil predseda predstavenstva MFK Zemplín Michalovce Igor Šoltinský. 

Zdroj: Denník Korzár