Nová tvár na tréningoch MFK Zemplín

2015-11-13 12:00:00

V utorok absolvovala s michalovským tímom dve tréningové jednotky, kabína nového muža prijala výborne.

V utorok sme na tréningoch nováčika Fortuna ligy MFK Zemplín Michalovce zahliadli jednu novú tvár. Pod vedením trénerov aktuálne desiateho tímu najvyššej súťaže si zatrénoval Peter Zagiba. Pre niektorých neznáme meno, iní sa už s ním možno stretli. Ide o športového redaktora z Košíc, ktorý pracuje pre viaceré médiá. A prečo sa rozhodol na jeden deň odložiť mikrofón a obliecť sa do športového? "Myšlienka urobiť takúto zaujímavú vec vyšla z mojej hlavy. U nás v Česku sa bežne konajú takéto akcie. Aj touto formou sa kluby zviditeľňujú. Oslovili sme Petra Zagibu, ktorému sa tento nápad ihneď zapáčil a nemal žiadny problém tréningy s nami absolvovať. Veľmi sa mu to páčilo," prezradil hlavný kouč MFK Zemplín František Šturma. 

Spolu s Petrom do metropoly Zemplína aj kolega s kamerou, ktorý všetko podbrobne zaznamenával. Nová "posila" žlto-modrých bola v kabíne pred kamerami aj oficiálne predstavená, mikrofón do ruky dostal kto iný ako španielsky Slovák Marcos Calero Perez. Po tréningu Petra vyspovedal brankár Matúš Kira. Tieto a iné zaujímavé veci z michalovského prostredia budú odvysielané na RTVS. Sledujte náš web a dozviete sa presný termín odvysielania reportáže.

VIZITKA PETRA ZAGIBU

Dátum narodenia: 16. septembra 1986

Mediálna prax: práca na webových portáloch fortunaliga.sk, profutbal.sk, hokej.sk, ebasket.sk, Hornet rádio (od augusta 2010), RTVS (externe od leta 2011), Rádio Šport (od februára 2012)

Obľúbený šport: futbal

Obľúbení športovci: hráči Manchestru United, Žigmund Pálffy