Jedenástku VsFZ opäť vyhlásia v Michalovciach

2011-06-16 12:00:00

Súčasťou defilé najlepších regionálnych hráčov bude aj predstavenie najlepšej Jedenástky I. triedy ObFZ Michalovce.

Štadión MFK Zemplín Michalovce bude o týždeň vo štvrtok 23. júna po roku opäť dejiskom vyhlasovania najlepších futbalistov najvyššej regionálnej súťaže - tretej ligy Východ. Akcia, ktorá sa po tretí raz za sebou koná na rovnakom mieste, bude aj tentoraz o čosi zvláštna. Kým vlani sa prvýkrát vyhlasovali najlepší treťoligoví hráči pred širokou verejnosťou, ktorí si potom zahrali exhibíciu proti výberu ObFZ Michalovce, najnovšie bude súčasťou programu aj vyhlásenie najlepšej jedenástky I. triedy ObFZ Michalovce.

Do tretice Michalovce

Organizátor Jedenástky VsFZ za sezónu 2010/2011 Štefan Czetö vysvetlil, prečo sa rozhodli program vyhlásenia opäť inovovať. „Každoročne sa snažíme model vyhlasovania posúvať na vyššiu úroveň. Keď sme pred dvoma rokmi prvýkrát usporiadali Jedenástku VsFZ v Michalovciach, zistili sme, že lepšie to bude pred verejnosťou na štadióne. Pred rokom to už bola realita. Vtedy sme si uvedomili, že možno by stálo za to spojiť to aj s vyhlásením jedenástky najvyššej miestnej okresnej súťaže. A opäť to bude realita. Považujeme to za správny krok, pretože ľudia z Michaloviec a okolia budú do celej akcie ešte viac zainteresovanejší,“ prezradil Štefan Czetö, ktorý nám prezradil, že i samotné vyhlasovanie najlepších jednotlivcov bude prebiehať súčasne. „Áno, najprv vyhlásime brankárov VsFZ i ObFZ, potom to podľa postov bude pokračovať ďalej - všetci ale budú dekorovaní spolu.“ S jediným rozdielom, najlepších hráčov VsFZ bude dekorovať predseda regionálneho zväzu Richard Havrilla, najlepších hráčov ObFZ ich predseda Vladimír Čan.

 

Hlavný organizátor akcie Štefan Czetö (vľavo) opäť prevezme aj moderátorsku taktovku.

Aj Zemplínčania

Súčasťou vyhlásenia oboch jedenástok bude aj dekorovanie najlepšieho rozhodcu ObFZ Michalovce, ktorý dostane Cenu Štefana Czetöa. „Celá akcia sa začína na budúci štvrtok o 16.00 hod. a po polhodine oficialít spojených s vyhlasovaním bude nasledovať exhibičný súboj medzi oboma jedenástkami v čase dvakrát po tridsať minút. Okrem toho vystúpi aj folklórna skupina Hnojňane,“ dodal Štefan Czetö, od ktorého sme sa dozvedeli, že tentoraz ani jeden spomedzi treťoligových trénerov neuhádol kompletné zloženie Jedenástky VsFZ. Nuž a pre domácich je zaujímavou informáciou, že medzi najlepšími figuruje jeden Zemplínčan a aj jeden bývalý hráč MFK Zemplín.

Zdroj: KORZÁR