Špeciálna fotogaléria pre fanúšikov

2011-05-28 12:00:00

Ponúkame vám aj ďalší názor trénera Vlastimila Petrželu a fotografie z druhého polčasu stretnutia s Moldavou nad Bodvou.

Druhú najvyššiu slovenskú futbalovú súťaž minimálne na jeden rok opúšťa Slovan Duslo Šaľa, ktorý do II. ligy odprevadí už dávnejšie istého zostupujúceho - FK Púchov. Rozhodli o tom sobotňajšie zápasy záverečného 33. kola I. ligy 2010/2011.

Šaľa síce remizovala v sobotu s už istým postupujúcim do najvyššej súťaže Trenčínom 1:1, ale ani to jej nestačilo na udržanie si prvoligovej príslušnosti. Jej rival MFK Ružomberok "B" zvíťazil v záverečnom kole nad Dolným Kubínom presvedčivo 3:0 a v konečnej tabuľke má o päť bodov viac. Do Corgoň ligy postúpil už v obrovskom predstihu AS Trenčín, ktorý mal po poslednom kole 18-bodový náskok pred druhou Rimavskou Sobotou. Tretiu priečku obsadil ambiciózny mladý tím Petržalky a štvrtý skončil náš MFK Zemplín Michalovce.

Prvá desiatka prvoligových strelcov:

1. David Depetris (Trenčín) - 31 gólov,

2. Filip SEREČIN (Michalovce) - 17 gólov,

3. Tomáš Chovanec (Ružomberok "B") - 15 gólov,

4. Radoslav Augustín (Petržalka), Tomáš Gavlák (Moldava nad Bodvou) - 14 gólov,

6. Ladislav Belkovics (SFM Senec) - 13 gólov,

7. Richard Chorvatovič (SFM Senec) - 12 gólov,

8. Fanendo Adi (Trenčín) - 11 gólov,

9. Milan Bezák (Liptovský Mikuláš) - 10 gólov,

10. Dominik KUNCA (Michalovce), Ján Jurky (Dolný Kubín) - 9 gólov.

My vám ponúkame ešte jeden názor trénera MFK Zemplín Vlastimila Petrželu k skladbe budúceho kádra a zároveň chceme ponúknuť aj fotografie z druhého polčasu dnešného víťazného súboja s Moldavou nad Bodvou (1:0). Tým dominujú snímky po skončení samotného zápasu, kedy sa k slovu dostali aj naši skvelí fanúšikovia.