Netradičných strelcov ešte chce popreháňať

2015-10-29 12:00:00

Martin Regáli musí prvoligové súboje nútene sledovať len z tribúny, v jeseni by si ešte rád zahral.

Už siedmy týždeň chýba v tréningovom procese fortunaligového nováčika z Michaloviec rýchlonohý krídelník Martin Regáli. Posledný zápas odohral ešte v polovici septembra proti Senici, odvtedy by ste ho v zostave MFK Zemplín hľadali márne. Vynechal už sedem súťažných duelov a stále ani netrénuje. Čo s ním je?

Bolesť už necíti

Po spomínanom domácom súboji so Senicou (1:3) začala Regáliho pobolievať ľavá noha, tak išiel za prešovským lekárom Ľubomírom Jackom. „Povedal mi, že asi mám zapálený sedací nerv, ale keďže sa to neliečilo veľmi dobre, bol som na magnetickej rezonancii, ktorá odhalila, že mám posunutú platničku. Dostal som ozónovú injekciu, nemohol som robiť vôbec nič, chodil som iba na masáže. Včera som absolvoval kontrolu a pomaly by som už mal začať rehabilitovať a potom aj trénovať,“ uviedol dôvody absencie Regáli, ktorý už nepociťuje žiadnu bolesť. „Uvidím, ako telo zareaguje, keď začnem so záťažou.“ V jeseni si ešte túži zahrať. „Keď pôjde všetko dobre, tak mohol by som nejaké zápasy stihnúť. Dúfam, že po reprezentačnej prestávke už budem trénovať s mužstvom,“ dodal.

Výsledky ho tešia

Prešovskému rodákovi nezostávalo nič iné, ako sledovať svojich spoluhráčov len z tribúny. Posledné dve vystúpenia na domácom ihrisku ho potešili, pretože MFK Zemplín v nich zaknihoval dve cenné víťazstvá nad tabuľkovými susedmi. „Je super, že sme získali šesť bodov. Určite nám to pomôže, chlapcom sa viac rozviažu nohy, predsa len už nie sme poslední, dokonca máme aj nejaký náskok, takže bude sa nám hrať jednoduchšie. Dúfam, že sa to odzrkadlí aj na ihrisku a body budeme získavať aj naďalej,“ konštatoval Regáli. Ten je s dvoma gólmi aktuálne tretím najlepším strelcom mužstva, keď dvojica štvorgólových spoluhráčov Stanislav Danko a Vernon De Marco Morlacchi mu odskočila v posledných dvoch zápasoch, v ktorých zaznamenala po dva presné zásahy. Pokúsi sa ich po návrate na trávnik ešte dohnať? „Keďže sú to netradiční strelci, pevne dúfam, že ak budem zdravý, tak ich ešte popreháňam,“ zakončil debatu 22-ročný futbalista. 

Zdroj: denník Korzár