Bréda s Kovaľom do Talianska

2011-03-02 12:00:00

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 17 rokov Anton Valovič nominoval káder na turnaj II. fázy kvalifikácie (tzv. Elite Round) o postup na májové ME 2011 v Srbsku. Nás teší, že v tíme, ktorý pred týždňom triumfoval u nás na Michalovce cupe, nechýbajú ani dvaja hráči MFK Zemplín, brankár Miloslav Bréda a stredopoliar Róbert Kovaľ.

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 17 rokov Anton Valovič nominoval káder na turnaj II. fázy kvalifikácie (tzv. Elite Round) o postup na májové ME 2011 v Srbsku. Nás teší, že v tíme, ktorý pred týždňom triumfoval u nás na Michalovce cupe, nechýbajú ani dvaja hráči MFK Zemplín, brankár Miloslav Bréda a stredopoliar Róbert Kovaľ. Ďalší Michalovčan Stanislav Danko sa ocitol medzi náhradníkmi, no v hlavnej nominácii nechýba meno syna trénera nášho staršieho dorastu Alberta Rusnáka mladšieho z Manchestru City.

Mladí Slováci sa na ňom v talianskom Brindisi stretnú o jediné postupové miesto s reprezentáciami Česka (9. marca o 15.00 hod.), Škótska (11. marca o 15.00) a domáceho Talianska (14. marca o 15.00). V rámci prípravy ešte pred odletom odohrajú v sobotu 5. marca o 15.00 na štadióne NTC vo Viničnom prípravný zápas s tímom SFM Senec "17".

Nominácia SR 17 na II. fázu kvalifikácie ME 2011, brankári: Dominik Holec (MŠK Žilina), Miroslav BRÉDA (MFK Zemplín Michalovce), obrancovia: Dušan Kucharčík (MŠK Žilina), Michal Habánek (Spartak Trnava), Róbert Mazáň (AS Trenčín), Filip Molnár (Slovan Bratislava), Tomáš Huk (MFK Košice), stredopoliari: René Revák, Jaroslav Mihalík (obaja MŠK Žilina), Róbert KOVAĽ (MFK Zemplín Michalovce), Denis Čery (FC Nitra), Michal Faško (Dukla Banská Bystrica), Albert Rusnák (Manchester City), Tomáš Brigant (MFK Dubnica), útočníci: Boris Pisár (Spartak Trnava), Šimon Šmehýl (FC Nitra), Tomáš Kubala (Slovan Bratislava).
Náhradníci, brankári: Matej Vozár (AS Trenčín), Roman Němec (FC Nitra), obrancovia: Juraj Lichvár, Dušan Dzíbela (obaja Spartak Trnava), Branislav Niňaj (FC Petržalka 1898), Peter Pukan (Slovan Bratislava), Mário Mišurda (MFK Ružomberok), stredopoliari: Stanislav Lobotka (AS Trenčín), Pavol Šafranko (Tesla Stropkov), Stanislav DANKO (MFK Zemplín Michalovce), Martin Šardzík (MFK Dubnica), útočníci: Andrej Števček (MFK Dubnica), Matúš Marcin (Tatran Prešov).

Zdroj: SFZ