Marcin stále otázny, Belejíka už niet...

2011-02-26 12:00:00

Futbalisti Michaloviec sa o 14.00 hod. stretnú doma v záverečnom zápase zimnej prípravy s druholigovou Spišskou Novou Vsou. Osud Marcina stále nejasný, Belejík už stihol zdúchnuť... Viac v článku z denníka Korzár.

Futbalisti Michaloviec sa o 14.00 hod. stretnú doma v záverečnom zápase zimnej prípravy s druholigovou Spišskou Novou Vsou. Osud Marcina stále nejasný, Belejík už stihol zdúchnuť...

Futbalisti prvoligového MFK Zemplín Michalovce majú dnes na programe záverečný zápas zimnej prípravy pred štartom jarnej časti prvej ligy. Tá sa má začať už o týždeň a Michalovce v nej majú hostiť Púchov. Lenže aj súčasné vrtochy počasia navrávajú, že tento termín ešte zďaleka nie je istý. „Dnes o 14.00 hod. hráme generálku so Spišskou Novou Vsou, ktorú sme mali v pláne odohrať už na tráve. Lenže kde? Všetko je pod snehom a budeme len radi, keď sa nám podarí dať dokopy aspoň umelé ihrisko. Raz sme už hrali na zasneženej umelej tráve s Bardejovom a toto viac zažiť nechcem,“ povedal český tréner MFK Zemplín Vlastimil Petržela, reagujúc na to, že v onom prípravnom súboji išlo hlavne o zdravie hráčov.

V stredu sme priniesli informáciu o tom, že Michalovce získali cennú posilu do útoku v osobe prešovského útočníka Ľuboša Belejíka, lenže veci sa majú inak. Tento 25-ročný odchovanec Tatrana totiž stihol v MFK Zemplín absolvovať jediný tréning a už ho niet... „Ak to mám povedať natvrdo, tak sa správal ako žoldnier. Napriek dohode chcel ešte čas na rozmyslenie, mal v úmysle ešte čosi skúsiť a potom sa možno k nám vrátiť. Tréner Petržela ho okamžite poslal preč. Netreba nám hráča, ktorému nebije srdce pre MFK Zemplín," vysvetlil šéf michalovského klubu Igor Šoltinský.

Od začiatku týždňa trénuje s Michalovcami ich odchovanec Ján Marcin, ktorého budúcnosť sa odvíja od stanoviska Dunajskej Stredy. Rokovania s DAC sú aktuálne veľmi živé, aj vzhľadom na záver pondelkového prestupového termínu. „Máme záujem na hosťovaní do konca ročníka, ale problémom je vyrovnanie medzi Dunajskou Stredou a Marcinom. DAC dlhuje hráčovi určitú sumu a stanovilo si, že pokiaľ sa jej Marcin vzdá, tak ho k nám uvoľní zadarmo. A to hráč odmietol. Počas víkendu ešte budeme o tom rokovať a podľa toho sa zariadime,“ dodal Igor Šoltinský.

Zdroj: KORZÁR