Róbert Kovaľ sa vracia do MFK Zemplín!

2018-01-26 16:02:39

MFK Zemplín Michalovce hlási druhú jarnú posilu! Po štyroch rokoch sa k Laborcu vracia šikovný tvorca hry Róbert Kovaľ, ktorý naposledy pôsobil v českej Dukle Praha. Rodák z Humenného, ktorý pred pár dňami oslávil 24. narodeniny, si tak premiérovo bude obliekať žlto-modrý dres aj na prvoligovej úrovni.

"S pražským klubom sme sa dohodli na podmienkach jeho polročného hosťovania v MFK Zemplín. Sme veľmi radi, že sme s nimi našli spoločnú reč, Robo určite bude pre náš tím v jarnej časti prínosom. K mužstvu sa pripojí v sobotu, či aj hneď zasiahne do prípravného zápasu s Baníkom Ostrava, je ešte otázne," prezradil predseda predstavenstva michalovského klubu Štefan Laurinčík.

Róbert Kovaľ (výška 172 cm, váha 63 kg) prestúpil z Michaloviec do Dukly v zime 2014 a v tejto sezóne za ňu nastúpil v šiestich prvoligových súbojoch. Dokopy odohral za pražský tím v najvyššej českej súťaži 17 stretnutí, v ktorých zaznamenal jeden gól (v tejto sezóne proti Bohemians 1905). "Kofiho" v predošlých ročníkoch brzdili zranenia, kvôli ktorým vynechal viac zápasov. Je bývalým mládežníckym reprezentantom Slovenska.

Foto: fkdukla.cz