Streleckú formu si preniesol aj na jar

2018-02-19 18:14:16

Pri Laborci sa v nedeľu popoludní zrodil prekvapujúci výsledok. Bratislavský celok, ktorý sa v zime mohutne posilnil, stratil s outsiderom dva body. Aspoň remízu pre belasých zariadil srbský krídelník Aleksandar Čavrič.

Michalovčania sa ujali vedenia v úplnom závere prvého dejstva hry, keď sa po rohovom kope zblízka presadil Martin Koscelník, pre ktorého to bol už šiesty zásah v aktuálnej sezóne. „Teším sa, že som opäť pomohol tímu, aj keď trošku ma mrzí, že to stačilo len na remízu. Sme však veľmi radi aj za bod, lebo tak ako sme mohli vyhrať, tak sme mohli vyjsť aj bodovo naprázdno. Každý bod sa počíta, zvlášť so Slovanom,“ povedal po stretnutí šťastný michalovský strelec.

Presný zásah do siete bratislavského gólmana Michala Šullu rodákovi z Vranova nad Topľou chutil viac než akýkoľvek iný. „Je to super pocit dať gól Slovanu. Každý presný zásah si cením a mám z neho veľkú radosť, ale predsa len tento gól má pre mňa sladšiu príchuť, veď som skóroval do siete najslávnejšieho slovenského klubu,“ nadchýnal sa 22-ročný Zemplínčan.

Ašpirant na titul sa na východe rozbiehal pomalšie a napokon musel ratovať aspoň bod. „S výsledkom nie sme spokojní. S predvedenou hrou však môžeme byť, boli sme futbalovejší ako Michalovce. Nepúšťali sme ich do vyložených šancí, naopak, my sme mali v oboch polčasoch minimálne po tri tutovky. Inkasovali sme smolný gól do šatne a museli sme doháňať manko. Sme radi, že sa nám podarilo vyrovnať. Máme bod, hoci sme chceli tri,“ sklamane skonštatoval brankár Slovana Michal Šulla.

Zdroj: denník Šport

Foto: Róbert Andrejov