Zápas jesene je tu!

2019-10-27 12:04:24

Dnes, teda v Nedeľu 27.októbra od 17:00 hod. nastúpia futbalisti Zemplína na domácom štadióne pod umelým osvetlením na šiesty domáci majstrovský zápas Fortuna ligy v novej sezóne. Ich súperom bude aktuálne prvý tím tabuľky a zároveň Slovenský majster vo futbale ŠK Slovan Bratislava.

So Slovanom Bratislava sme sa v doterajšom účinkovaní vo Fortuna lige stretli už 13-krát, ale ešte ani raz sme nad nimi nezvíťazili. Bilancia je vcelku dosť negatívna a to, 3 remízy a  10 prehier. V poslednom domácom zápase v máji sme remizovali po divokej prestrelke 3:3.

ŠK Slovan Bratislava ťahá šnúru neporaziteľnosti vo Fortuna lige 5 zápasov, keď jedinú prehru v tejto sezóne "obdržali" v Dunajskej Strede 1.septembra 5:2.

ŠK Slovan Bratislava má vo svojom kádri väčšinu zahraničných a kvalitných futbalistov, ktorí vo štvrtok odohrali ťažký zápas Európskej ligy s anglickým tímom Wolverhampton, s ktorým prehrali tesne 1:2. Andraž Šporar je kráľ strelcov minulej sezóny a v tejto už tiež je na priebežnej prvej priečke, keď v 6 zápasoch dokázal streliť už 8 gólov a na jeden prihral. ďalšími nebezpečnými hráčmi súpera sú Holman (4góly), Ratao (4g), Nono (3g), Cavrič (2g), Moha (2g a 3a). Tréner Ján Kozák nechá pravdepodobne oddychovať niektorých kľúčových hráčov na striedačke, ale aj tak má široký káder, v ktorom má veľa kvalitných futbalistov, ktorí sa budú chcieť ukázať a vyslúžiť si pozornosť trénera do ďalších zápasov.

Predpokladaná zostava Zemplína proti ŠK Slovan Bratislava:

Kira - Rota, Soler, Carrillo, Vojtko, Savvidis, Turík, Žofčák, P.Kolesár, Popovits, Sidibe

20-tisícová strela

-=PRINCÍP SÚŤAŽE=-
⚽️ Zapojiť sa do súťaže môžu všetci fanúšikovia starší ako 18 rokov. Záujemcovia o zapojenie sa do súťaže sa musia zaregistrovať pri označenom mieste na štadióne, resp. pred ním a zodpovedať správne na jednoduchú otázku. Zo všetkých registrovaných záujemcov budú vyžrebovaní traja súťažiaci, ktorí sa zúčastnia polčasovej súťaže.

⚽️ Vyžrebovaným finalistom bude počas prvého polčasu, najneskôr v 15.min prvého polčasu telefonicky/sms správou oznámené, že boli vybraní do súťaže. Súťažiaci sa musia po skončení prvého polčasu okamžite dostaviť na hraciu plochu.

⚽️ Každý súťažiaci bude mať k dispozícii 5+1 streleckých pokusov zo značky pokutového kopu. Každý pokus bude odštartovaný hvidzom rozhodcu. Proti súťažiacim bude v bráne stáť skúsený brankár Mr. Zero. Na bráne bude natiahnutá plachta, v ktorej budú dva otvory.

⚽️ Cieľ každého súťažiaceho je jednoduchý – dať gól. To znamená prekonať Mr. Zera v bráne a trafiť do otvorov na plachte. Ak sa mu to podarí, znamená to úspešný pokus a výhru príslušnej okamžitej výhry.

1 gól = 20 EUR
2 góly = 50 EUR
3 góly = 100 EUR
4 góly = 200 EUR
5 gólov = podiel na 20 000 EUR

✅ Informácie k dnešnému zápasu Zemplín vs Slovan ✅


Pokladňa pri sektore D4 bude dnes špeciálne otvorená od 15:30 hod. Ostané tri pokladne pri štadióne sa otvárajú od 16:00 hod. Vstupenky si môžete zakúpiť aj cez internet prostredníctvom www stránky Ticketportal.sk do 17:00 hod. Taktiež si môžete v pokladniach pri štadióne zakúpiť vstupenky na budúco týždňový domáci zápas Zemplína proti Zlatým Moravciam (Sobota 2.11.2019, 17:00 hod.).
LINK:
https://www.ticketportal.sk/…/MFK-Zemplin-Michalovce-SK-Slo…
------------------------------
⚽ NEZABUDNITE, ŽE....⚽
-----------------------------------
1️⃣Počas rozcvičky odovzdáme dres Mareka Hamšíka aj s jeho podpisom výhercovi súťaže, pánovi Ladislavovi Kvakovi
2️⃣ V polčase dnešného stretnutia si dáme 20-tisícovú strelu, vyžrebujú sa traja súťažiaci, ktorí sa v priebehu prvého polčasu zaregistrujú u hostesiek Fortuna.
3️⃣ Na tento zápas sme rozdali do základných škôl viac ako 700 vstupeniek na nekryté tribúny pre žiakov základných škôl a ich rodičov, takže veríme že prídete v tento krásny slnečný jesenný deň podporiť Zemplín v boji proti najslávnejšiemu slovenskému futbalovému klubu ŠK Slovan Bratislava.
4️⃣ Fandenie a tlieskanie povolené!
5️⃣ Spolu sme Zemplín !!! ??⚽??