ŽIACI DO 15 ROKOV AJ S RODIČMI ZADARMO

2019-10-31 18:43:56

CEZ SVIATKY NA FUTBAL ŽIACI DO 15 ROKOV AJ S RODIČMI ZADARMO !!!

ÁNO, čítate dobre! Všetky deti do 15 rokov, ktoré prídu v sobotu na zápas Zemplína so Zlatými Moravcami majú aj s rodičmi vstup na nekryté tribúny ZADARMO. Nula eur. Zero. Nič.

Minulý zápas so Slovanom Bratislava sme rozdali na základne školy v Michalovciach viac ako 500 vstupeniek. Aj vďaka tomu, sme mali možnosť vidieť nádhernú návštevu sezóny na štadióne pod Vihorlatom.  Futbalistom sa páčila táto atmosféra a chceli by ju s Vami zažiť opäť. A preto...

Na náš najbližší domáci zápas sme pripravili podobnú akciu. Už túto sobotu 2.novembra od 17:00 hod. pozývame na futbal všetkých žiakov základných škôl z celého východného Slovenska aj so svojimi rodičmi. V pokladniach pri štadióne v deň zápasu budú pripravené pre deti do 15 rokov a pre ich rodičov vstupenky na sedenie na nekryté tribúny C a D zadarmo. Pokladne pri štadióne sa otvárajú hodinu pred výkopom, teda od 16:00 hod.

Postup: Dieťa príde ku pokladni a poprosí si vstupenku pre seba poprípade pre mamku, ocka a súrodencov do 15 rokov. Pokladníčka mu vydá vstupenky na nekrytú tribúnu na zápas Zemplína so Zlatými Moravcami.

Zažite neopakovateľnú futbalovú atmosféru prvoligového futbalu na východnom Slovensku! Futbal sa hrá pre divákov! A my vás chceme čo najviac v sobotu na štadióne! Rodičia, urobte deťom radosť a príďte s nimi na futbal. Nič Vás to nebude stáť, iba čas.  Darujte im nezabudnuteľný zážitok z najpopulárnejšej hry na svete.

Spolu sme Zemplín !!!