Matchday: Senica - Zemplín, 17:00 hod.

2019-11-09 11:16:23

?? ⚽ -=MATCH DAY=- ⚽ ??

Milí fanúšikovia!
? Dnes pokračuje Fortuna liga 15.kolom, v Sobotu 9. novembra 2019 od 17:00 hod. nastúpia futbalisti Zemplína pod umelým osvetlením na ďalší ligový zápas v tejto sezóne.

? Naši futbalisti sa predstavia na štadióne v Senici, kde sa stretnú s miestnym futbalovým klubom. Senica je tabuľkový sused, má rovnaký počet bodov ako Zemplín, ale horšie skóre.

? Senica má po 14. kolách na konte 14 bodov za 4 víťazstva a 2 remízy. V poslednom zápase sa predstavili na Slovane, kde prehrali 2:0. V tomto zápase nastúpilo za Senicu 10 legiónárov z krajín ako Ghana, Brazília, Kamerun, Francúzsko, Chorvátsko, Nigéria alebo Česká republika. Túto sezónu oblieka dres Senice už bývalý futbalista Zemplína Sadam Sulley.

? So Senicou sme v doterajšej histórii zápasov v najvyššej súťaže Fortuna ligy odohrali 13 zápasov s bilanciou 5 víťazstiev, 4 remízy a 4 prehry.

? V tejto sezóne sme sa s nimi stretli v 4.kole a po góloch Trusu, Carrilla a kapitána Žofčáka sme vyhrali presvedčivo 3:0. Bolo to prvé víťazstvo v tejto sezóne po troch úvodných prehrách.

? Najnebezpečnejšími futbalistami súpera sú už 5-gólový útočník z Kolumbie Castaneda, 2-gólový El Moudane, Didiba, Eneji Moses, Sulley.

?? Predpokladaná zostava Zemplína proti FK Senica:
Kira - Rota, Carrillo, Soler, M.Kolesár, Savvidis, Martinez, Žofčák, Kountouriotis, Kvocera, Modibo

❤️? FK Senica vs. MFK Zemplín Michalovce ??
Fortuna liga 15.kolo, Sobota 9.november 2019, 17:00 hod.

Stretnutie môžete sledovať cez internet prostredníctvom www stránky huste.joj.sk.

Fotografia je zo zápasu Zemplína so Senicou z tejto sezóny zo 4.kola. Po centri Igora Žofčáka vyskočil najvyššie Jose Carrillo a nádherným spôsobom prekonal brankára Senice Tabordu. Stretnutie sme nakoniec vyhrali 3:0.

Zemplín do toho !!! ??⚽??
(foto: Robert Andrejov)