MATCH DAY: DAC-ZEMPLÍN

2020-06-13 12:16:00

Milí fanúšikovia!

Dnes, teda v sobotu 13.júna sa začína reštart Fortuna ligy. Po dlhých troch mesiacoch sa pomaly začínajú dohrávať ligy v Európe a sme radi že aj na Slovensku. Do hry sa dostávajú aj futbalisti Zemplína! Liga sa bude dohrávať piatimi zápasmi namiesto desiatich. Zemplín sa postupne stretne s Dunajskou Stredou, Ružomberkom, Trnavou, Slovanom a Žilinou.

Dnes, teda v Sobotu 13.júna 2020 od 20:00 hod. nastúpia futbalisti Zemplína proti futbalistom FC DAC 1904 Dunajská Streda. Hrá tretí proti štvrtému.
FC DAC 1904 Dunajská Streda má po 22 kolách na konte 38 bodov, Zemplín 30 bodov.

Pamätáte si posledný zápas Zempllína s DAC-om? Bol to zápas kedy Zemplín dosiahol najvyššie víťazstvo vo Fortuna lige v histórii. Po dva góly dali Sidibe a P.Kolesár ten piaty si dal vlastný Koštrna. To všetko sa udialo už v prvom polčase. Jeden z najlepších zápasov Zemplína vo Fortuna lige, ak nie najlepší. Veríme, že naši futbalisti aj dnes podajú opäť skvelý kolektívny výkon, za ktorý budú odmenení nejakými bodmi.

Foto:Robert Andrejov

Najnebezpečnejším hráčmi súpera sú 7-gólovy K. Vida, 6-gólový Zsolt Kalmár, 5-gólový Ramirez. DAC má viacero strelcov, ktorí dali dva alebo jeden gól. Medzi opory mužstva patria tvorca hry Zsolt Kalmár, útočník Kristián Vida, ľavý obranca Eric Davis, vzadu to istí bankár Martin Jedlička. Súčasťu kádru DAC-u sú aj bývalí futbalisti Zemplína a to Danylo Beskorovayni a Milan Šimčák.

S DACom sme sa v doterajšej histórii zápasov vo Fortuna lige stretli 14 krát, v ktorých sme zaznamenali 3 víťazstva, 2 remízy a 9 prehier.

Predpokladaná zostava Zemplína proti DAC-u:
Kira - M.Kolesár, Carrillo, Grič, M.Vojtko, Savvidis, Žofčák, Turík, Kvocera, Kountouriotis, Modibo

FC DAC 1904 Dunajská Streda vs. MFK Zemplín Michalovce
Fortuna liga 1.kolo Skupina o Titul, Sobota 13.jún 2020, 20:00 hod.

Stretnutie môžete sledovať v televízii na Orange Sport alebo cez internet prostredníctvom www stránky huste.joj.sk

Zemplín do toho !!!

Foto:Robert Andrejov