Generálka na ligu s najtesnejším víťazstvom

2020-08-02 20:13:40

Dnes popoludní sa uskutočnil tréningový zápas medzi MFK Zemplín Michalovce a maďarským prvoligovým klubom  Mezokovesd Zsory SE.  Stretnutie sa hralo nakoniec v netradičnom formáte 2x60 minút. V tomto stretnutí padol jeden gól, ktorý strelil Sidibe už na začiatku stretnutia v 14.minúte.

Tréner Majoroš mal dnes k dispozícii 20 hráčov, z toho dvoch brankárov. Dnes dostali všetci futbalisti šancu ukázať sa v plnom nasadení. Aj napriek tomu, že sa hral iba tréningový zápas, tempo bolo vysoké a osobných súbojov o loptu bolo množstvo. Niektoré vyzerali hrozivo, ale našťastie nikto sa nezranil. Tréner Majoroš dostal predstavu o kvalitách aj našich dorastencov, ktorí takisto dostali príležitosť v tomto zápase.

MFK Zemplín Michalovce - Mezőkövesd Zsóry SE  1:0 (1:0)

Gól: 14. Sidibé

MFK ZEMPLÍN: Dehtiar (61. T. Dráb) – Daoulias (70. M. Kolesár), Soler (90. Vovkun), Volanakis (98. Loffay), M. Vojtko (70. Méndez) – Neofytidis – Popovits, M. Begala (70. M. Trusa), Žák (90. Michal Tóth), Phillips (98. J. Sova) – Sidibé (70. Hirnyi)

ZSÓRY FC: Szappanos (61. Ryabenko) - Farkas (61. S. Vajda), Nesterov (61. Szeles), Karnitskyi (61. Buda), Guzmics (45. Katanec) - D. Nagy (61. Eperjesi), Beširovič (61. Lekli), Vadnai (61. Meshki), Berecz (61. D. Tóth) - Cseri (61. Torvund), Bencze (61. M. Zozh)

Stretnutie sme pôvodne chceli vysielať naživo cez internet, ale vzhľadom k tomu, že ani generálka Spartaka Trnavy sa nevysielala, tak aj po konzultácii s hlavným trénerom, sme nechceli  dávať takýmto spôsobom výhodu súperovi, ktorý k nám pricestuje už o týždeň.

Fortuna liga sa začína v Sobotu 8.augusta. Privítame FC Spartak Trnava!