Vstupenky na Zemplín len cez Ticketportal

2020-09-09 13:12:36

Opatrenia, ktoré prijal Regionálny úrad verejného zdravotníctva v Michalovciach sa priamo dotýkajú aj futbalového zápasu 6.kola Fortuna ligy medzi  MFK Zemplín Michalovce a AS Trenčín, ktorý sa uskutoční v sobotu 12.septembra 2020 od 19:00 hod. na štadióne v Michalovciach.  Do 13.septembra ale platí opatrenia vydané RÚVZ v Michalovciach o dočasnom obmedzení  počtu návštevníkov na hromadných podujatiach v okrese Michalovce konaných v exteriéri na maximálne 500 ľudí.  V súvislosti s týmto opatrením, sa veľmi nerado, ale musí  vysporiadať aj MFK Zemplín Michalovce.

Z celkového počtu 500 ľudí predstavuje len 150 ľudí samotní hráči, realizačné tímy, usporiadatelia, novinári, delegáti, apod.

Zvyšná kapacita štadióna, teda 350 môže byť daná pre fanúšikov. Po odpočítaní celkového počtu permanentiek dávame do predaja vstupenky na zápas MFK Zemplín Michalovce vs. AS Trenčín.

Od dnes, teda od stredy 9.9. si môžete zakúpiť vstupenky na tento zápas jedine cez Ticketportal.sk. Do predaja dávame iba sektory B1, B2, B3, B4, ktoré zhruba predstavujú počet voľných miest na doplnenie voľnej kapacity do 350 ľudí. Stále platí opatrenia o sedení v každom druhom rade a povinnosti mať rúško na prekrytie horných dýchacích ciest počas trvania podujatia.

Predávať sa budú vstupenky iba na krytú tribúnu B. K dispozícii sú tieto typy vstupeniek a to: Plné vstupné (9 a 10 €) a pre Ženy (5 €).

Na tento zápas sa nebudú predávať zľavnené vstupenky deň pred zápasom v predpredaji v pokladni pri sektore D4 a ani v deň zápasu. Vstupenky si budete môcť zakúpiť jedine cez internet prostredníctvom www stránky Ticketportal.sk.

Takisto neplánujeme predávať ani vstupenky priamo pred zápasom v pokladniach pri štadióne. Jediná možnosť ako si zakúpiť vstupenky na tento zápas bude cez Ticketportal.sk od stredy 9.9.2020 do naplnenia kapacity.

Predpredaj cez Ticketportal sa automatický ukončí po naplnení kapacity alebo najneskôr v sobotu o 18:00 hod.

LINK na Ticketportal.sk

https://www.ticketportal.sk/event/MFK-Zemplin-Michalovce-AS-Trencin-142314