Vstupenky na Zemplín cez Ticketportal

2020-09-22 15:08:03

Opatrenia, ktoré prijal Úrad verejného zdravotníctva sa priamo dotýkajú aj futbalového zápasu 8.kola Fortuna ligy medzi MFK Zemplín Michalovce a FK Pohronie, ktorý sa uskutoční v sobotu 26.septembra 2020 od 19:00 hod. na štadióne v Michalovciach.

Do konca septembra platí opatrenie v červených okresoch o dočasnom obmedzení počtu návštevníkov na hromadných podujatiach, v okrese Michalovce konaných v exteriéri na maximálne 500 ľudí, našťastie už bez hráčov alebo usporiadateľov.

K dispozícii je teda 500 miest. Jednu časť z tejto kapacity tvoria držitelia permanentiek. Zvyšná kapacita štadióna, teda cca 300 miest bude daná do predaja cez Ticketportal.sk. Po naplnení kapacity 300 miest bude predaj cez internet zastavený a už sa nebudú môcť dať kúpiť ďalšie vstupenky.
Predpredaj cez Ticketportal sa automatický ukončí po naplnení kapacity alebo najneskôr v sobotu o 18:00 hod. V prípade ak nebude zaplnená kapacita, tak bude prebiehať dopredaj zvyšných vstupeniek v deň zápasu v pokladni pri sektore D4.

Od dnes, teda od utorka 22.9. si môžete zakúpiť vstupenky na tento zápas jedine cez Ticketportal.sk. Do predaja dávame vstupenky len na kryté tribúny, a tieto sektory A1, A2, B1, B2, B3, B4.

Stále platia opatrenia o sedení v každom druhom rade a povinnosti mať rúško na prekrytie horných dýchacích ciest počas trvania podujatia.
Predávať sa budú vstupenky iba na kryté tribúny A a B. K dispozícii sú tieto typy vstupeniek a to: Plné vstupné (9 a 10 €) a pre Ženy (5 €).

Na tento zápas sa nebudú predávať zľavnené vstupenky deň pred zápasom v predpredaji v pokladni pri sektore D4 a ani v deň zápasu. Vstupenky nakryté tribúny si budete môcť zakúpiť jedine cez internet prostredníctvom www stránky Ticketportal.sk, Ak sa nenaplní kapacita, tak v deň zápasu v pokladni pri sektore D4 od 18:00 hod. bude prebiehať dopredaj kapacity do uvedených sektorov.

LINK:

https://www.ticketportal.sk/event/MFK-Zemplin-Michalovce-FK-Pohronie

OPATRENIA:

  • pri vstupe na štadión a počas trvania hromadného podujatia je dôležité mať na prekrytie dýchacích ciest rúško, šatku alebo šál.
  • Permanentky a vstupenky boli predávané do každého nepárneho radu (1,3,5,7,9). Teda prosíme fanúšikov, aby dodržovali opatrenie, že sa sedí v každom druhom rade. Teda obsadzovať tie miesta, ktoré máte na permanentkách a vstupenkách.
  • fandiť našim futbalistom celých 90 minút.

Foto: Andrejov