Traja Michalovčania v zostavách kola

2022-10-26 09:05:36

Redaktori TV Markíza a fortunaliga.sk zaradili do zostáv kola aj našich hráčov.

Špecializovaný portál fortunaliga.sk opäť predstavil ideálnu zostavu pätnásteho kola Fortuna ligy a zaradil do nej aj dvojicu našich hráčov. V ideálnej zostave sa ocitli brankár Benjamín Száraz, ktorý bol v ideálnej zostave tohto portálu aj minulý týždeň a útočník Wisdom Kanu. Száraz si v dueli pätnásteho kola s Trenčínom (2:0) udržal čisté konto. Kanu zase na začiatku druhého dejstva strelil dôležitý otvárací gól zápasu.

Až štvornásobné zastúpenie v zostave kola má líder tabuľky Slovan Bratislava. Redaktori portálu do ideálnej jedenástky zaradili krajného obrancu Lukáša Pauscheka a trojicu stredopoliarov – Vladimír Weiss, Juraj Kucka a Tigram Barseghyan. V obrane figurujú aj Ružomberčan Michal Madleňák a Trnavčan Lukáš Štetina. Miesto v strede poľa patrí aj jeho spoluhráčovi Kiriakosovi Savvidisovi a Mosesovi Cobnanovi z Podbrezovej. Na hrot útoku ku Kanuovi zaradili redaktori fortunaliga.sk aj aktuálne najlepšieho strelca súťaže Nikolu Krstoviča. 

Ešte úspešnejšie Michalovčania vyšli v zostave kola Televízie Markíza. V nej sa ocitli dokonca traja naši hráči, okrem Száraza a Kanuho aj stopér Michalo Ranko. Michalovčania mali najpočetnejšie zastúpenie v ideálnej zostave, ktorú zostavili redaktori TV Markíza. Aj oni na hrot útoku zaradili Krstoviča, do obrany aj jeho spoluhráča Andzouanu. V obrane si našli miesto aj stopér Podbrezovej Boris Godál a krajný bek Trnavy Kristián Koštrna. V strede poľa je rovnako ako pri fortunalige.sk Juraj Kucka, ďalšími dvoma hráčmi sú Bukata z Trnavy a Michal Faško z Banskej Bystrice. Okrem Kanuho a Krstoviča zaradili redaktori TV Markíza do útoku aj Vladimíra Weissa zo Slovana Bratislava.