Ďalšia akcia pre fanúšikov

2023-03-30 10:38:25

Duel s Ružomberkom sa hrá už od 15.00 hod.

V sobotu 1.apríla 2023 čaká futbalistov Zemplína ďalší dôležitý domáci zápas Fortuna ligy. Tentokrát proti siedmemu tímu tabuľky MFK Ružomberok.  Čas výkopu sa posúva kvôli hokejovému zápasu už na 15:00 hod., to aby fanúšikovia mohli stihnúť oba zápasy michalovských tímov, či už osobne alebo následne v televízii.

Na sobotný zápas sme si pre našich fanúšikov pripravili opäť ďalšiu akciu. Na sobotu hlási predpoveď počasia výdatný dážď, a preto sme sa rozhodli motivovať fanúšikov prísť podporiť našich futbalistov aj zvýhodneným vstupným. Pri zakúpení vstupenky na nekrytú tribúnu je možnosť využiť voľné - neobsadené miesto na krytej tribúne a skryť sa pred hláseným dažďom pod strechou tribúny. Takže na tento zápas si nemusíte kupovať vstupenky na krytú tribúnu, ale bude stačiť aj na nekrytú. Samozrejme platia aj jednotlivé zľavy či už pre Seniorov, študentov, deti, ženy alebo ZŤP. Táto akcia platí aj pre vstupenky zakúpené cez Ticketportal.sk. Takže kupujte si len vstupenky na nekrytú tribúnu a dostanete sa s nimi aj na krytú tribúny.

Popritom beží súčasne stále akcia „Výherných vstupeniek“, zase od jedného z našich sponzorov. Na tento zápas aj kvôli hlásenému nepriaznivému počasiu, vylosovaní šťastlivci si svoje výhry môžu prebrať v pokladni pri sektore D4 od zverejnenia až do 60 minúty zápasu. Po 60 minúte sa už výhry nebudú vydávať.

Spolu sme Zemplín !!!