Bednár opäť v michalovskom drese

2023-06-16 19:12:32

S MFK Zemplín podpísal dvojročný kontrakt.

Tesne pred štartom prípravy na novú prvoligovú sezónu hlási michalovský MFK Zemplín prvú letnú posilu. Do žlto-modrých farieb sa opäť oblečie Martin Bednár, ktorý už pri Laborci v minulosti pôsobil. Rodák z Prešova prestupuje do známeho prostredia zo Zlatých Moraviec a s Michalovcami sa dohodol na dvojročnej spolupráci.

"V prvom rade som rád, že som naspäť v Michalovciach. Po sezóne mi v Zlatých Moravciach vypršal kontrakt a následne ma oslovil športový riaditeľ MFK Zemplín pán Rusnák, že klub má o mňa záujem. Na zmluve sme sa dohodli prakticky okamžite. Pri mojom rozhodovaní určite zohral úlohu aj fakt, že s priateľkou máme 8-mesačnú dcérku a nedávno sme si v Michalovciach kúpili byt, takže môžem s nimi tráviť oveľa viac času. Teším sa už na novú sezónu. V príprave musíme tvrdo trénovať, aby sme boli na ligu čo najlepšie pripravení a nazbierali v nej čo najviac bodov. Verím, že budeme predvádzať peknú hru a vďaka nej prilákame na štadión veľa fanúšikov," vyjadril sa 24-ročný futbalista, ktorý je využiteľný v strede obrany aj zálohy.

"Bedňa" prišiel do MFK Zemplín prvýkrát v lete 2013 z prešovského Tatrana ešte ako 14-ročný a v klube strávil päť rokov. Na jeseň 2018 prestúpil do Dunajskej Stredy a v sezóne 2020/21 sa do Michaloviec vrátil v rámci ročného hosťovania. Vzápätí jeho kroky viedli do Zlatých Moraviec, kde pobudol dva roky. V našej najvyššej súťaži doteraz odohral 120 stretnutí, v ktorých strelil tri góly.

Foto: Róbert Andrejov