Starší dorastenci z Košíc naprázdno

2014-10-10 12:00:00

Na ihrisku MFK prehrali Michalovčania 0:2, keď oba góly inkasovali už v prvom polčase. Domáci navyše zahodili pokutový kop.

Šesťzápasová séria starších dorastencov MFK Zemplín Michalovce bez prehry sa v piatok popoludní skončila. Zverenci kormidelníka Alberta Rusnáka totiž neuspeli vo východniarskom derby na pôde MFK Košice, kde zaknihovali porážku 0:2 (0:2). Domáci si už do prestávky vypracovali dvojgólové vedenie, dokonca za bezgólového stavu v 5. minúte nepremenili pokutový kop.

Tréner Albert Rusnák: "Úrovňou to bol jeden podpriemerný dorastenecký zápas, jeden z najslabších, aký som videl. Hrali sme veľmi zle, prispôsobili sme sa domácim, ktorí dali dva góly, my ani jeden, a preto vyhrali. Bolo tam strašne veľa nepresností a súbojov, nedalo sa nato vôbec pozerať. Okrem výkonu a výsledku ma mrzí aj to, že sa nám zranili ďalší dvaja hráči, Jozef Vajs a Michal Mikovčík, takže máme v mužstve obrovský lazaret a to nás už v utorok čaká dohrávaný súboj v Nitre..."

MFK Košice - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (2:0)

Góly: 14. Turek, 45. Kuták

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - Mikovčík (14. D. Sopata), A. Kuľha, D. Petro (73. Havrila), J. Straka - Vajs (22. Sarik), Ilinjo, M. Bednár - L. Tóth, Bavoľár, J. Andrejko

Najbližšie stretnutie odohrajú Michalovčania v utorok 14. októbra o 15.00 hod. v Nitre, kde ich čaká dohrávané stretnutie 1. kola.