Starší dorastenci remizovali s Trenčínom

2014-10-04 12:00:00

So silným súperom dvakrát prehrávali, vďaka gólom Jakuba Bavoľára a Jána Andrejka však dokázali doma uhrať aspoň jeden bod.

Starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce remizovali v súboji 9. kola Dôvera I. ligy U19 na domácom ihrisku s Trenčínom 2:2 (1:2) a natiahli svoju sériu bez prehry už na šesť zápasov a v tabuľke momentálne figurujú na ôsmej priečke (k dobru však majú jeden zápas).

Michalovčania a Trenčania predviedli divákom pekné futbalové divadlo. Hoci sú oba tímy v spodnej polovici tabuľky, potvrdili, že kvalitou patria medzi špičku súťaže. Ako prvým sa podarilo skórovať hosťom, keď krátko po polhodine hry po chybe v strede obrany prekonal Dovbu Mikeš - 0:1. Domáci vyrovnali v 42. minúte po krásnej hlavičke novej posily družstva Bavoľára, ktorý prišiel do MFK Zemplín z košického MFK. Ubehlo iba pár sekúnd a Trenčín opäť viedol, keď sa so šťastím presadil Prekop. Desať minút po prestávke sa Michalovčania tešili z druhého vyrovnania, zblízka rozvlnil sieť trenčianskeho gólmana Zemanoviča Andrejko. V ďalšom priebehu hry mohli padnúť góly na oboch stranách, celok spod hradu Matúša Čáka bol k trom bodom o čosi bližšie, ale v samom závere svoju veľkú šancu nevyužil, a tak sa zrodil nerozhodný výsledok 2:2.


MFK Zemplín Michalovce - AS Trenčín 2:2 (1:2)

Góly: 42. Bavoľár, 55. J. Andrejko - 33. Mikeš, 43. Prekop

MFK ZEMPLÍN: Dovba - Mikovčík, A. Kuľha, D. Petro, J. Straka - Sarik, Ilinjo, M. Bednár - L. Tóth (74. Havrila), Bavoľár, J. Andrejko (78. Bellás)

Najbližšie stretnutie odohrajú Michalovčania v piatok 10. októbra o 14. hodine na pôde MFK Košice.