Remíza starších dorastencov v Bardejove

2014-09-23 12:00:00

Na hornom Šariši zaknihovali výsledok 2:2, keď prvý gól si strelili domáci sami, druhý zaznamenal Tomáš Ilinjo.

V utorok popoludní dohrávali svoje stretnutie 7. kola prvoligovej súťaže na pôde bardejovského Partizána starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce. Na umelej tráve východniarskeho rivala zaknihovali remízu 2:2 (1:1). Aj keď boli lepším tímom a dvakrát viedli, z Bardejova si odviezli iba jeden bod. V tabuľke im aktuálne patrí deviata priečka so ziskom ôsmich bodov (majú však ešte jeden zápas k dobru).

Tréner Albert Rusnák: "Zápasy s Bardejovom sú stále špecifickejšie ako proti iným súperom, domáci sú známi svojím agresívnejším a bojovnejším štýlom hry, my sme sa snažili presadiť futbalovo. Ujali sme sa vedenia po necelých dvadsiatich minútach hry, keď si domáci dali vlastenca, ale treba povedať, že po našej aktivite, keď po našom pressingu obranca poslal loptu do vlastnej siete. O pár minút nato Bardejov vyrovnal po chybe brankára Dovbu, ktorý nezachytil center smerujúci do päťky. Do druhého polčasu sme vstúpili ešte aktívnejšie ako do toho úvodného, stále sme sa snažili hrať svoju kombinačnú hru. Podarilo sa nám zásluhou Ilinja opäť ísť do vedenia, ale domáci zase vyrovnali po rohovom kope. V poslednej minúte sme mohli rozhodnúť o našom víťazstve, ale prečíslenie dvoch proti jednému sme nevyriešili dobre. Škoda, chceli sme získať v Bardejove tri body, máme iba jeden."

Partizán Bardejov - MFK Zemplín Michalovce 2:2 (1:1)

Góly: 24. Sova, 75. Piľar - 18. vlastný Nemergut, 69. Ilinjo

MFK ZEMPLÍN: Dovba - J. Vaško (41. D. Sopata), M. Kolesár, A. Kuľha, J. Straka - Havrila, Ilinjo, M. Bednár - J. Andrejko, Bellás (84. Sarik), L. Tóth

Zvyšné výsledky 7. kola Dôvera I. ligy U19:

Trnava - Senica 2:1, Podbrezová - Banská Bystrica 1:2, Ružomberok - Prešov 0:2, Slovan Bratislava - MFK Košice 1:0, Nitra - Senec 5:0, Žilina - Trenčín (hrá sa 1. októbra)

Najbližšie stretnutie odohrajú Michalovčania v sobotu 27. septembra o 11. hodine na ihrisku Senca.