Trápenie michalovskej rezervy pokračuje

2014-09-22 12:00:00

Ani na štvrtý pokus doma B-mužstvo MFK Zemplín nevyhralo, s Vysokými Tatrami prehralo rozdielom triedy 0:3.

Vysoké Tatry počas uplynulého víkendu dokázali v tretej lige získať ako jediné mužstvo body na súperovom ihrisku. Česť hostí zachraňovali v Topoľanoch, kde zvíťazili nad rezervou MFK Zemplín Michalovce rozdielom triedy 3:0 (1:0). Na pôde B-mužstva podali kompaktný výkon, domáci síce boli aktívnejší, no opäť im nebolo súdené ani raz skórovať.

Rozhodujúci bol druhý gól

Podtatrancom sa na michalovskej pôde darí, pretože v posledných troch dueloch na Zemplíne ani raz neprehrali a dokonca neinkasovali ani jeden gól. Ich sobotňajšie víťazstvo bolo najvyššie. „Vôbec sme nečakali takú hladkú výhru. Prišli sme sem hrať zo zabezpečenej obrany a na brejky. Vyšlo nám to, dali sme vonku tri góly, preto sme spokojní. Domáci síce boli trošku futbalovejší, ale možno im mierne nevyhovoval terén. Dobre sme bránili, nepúšťali sme ich do nejakých vyložených šancí, to bolo základom úspechu,“ povedal hosťujúci Denis Bednarčík, ktorý v necelých desať minút pred koncom uzavrel gólový účet duelu. „Myslím si, že rozhodujúci bol druhý gól, po našom prvom Michalovčania stále žili, mali viac z hry, škoda, že druhý gól, ktorý nás ešte viac nakopol, neprišiel skôr, lebo šancí sme nato mali,“ dodal hráč s netradičnou 99-tkou na drese.

Stále robia veľké chyby

Zemplínčanom to v tejto sezóne doma zatiaľ vôbec nejde. Na vlastnom ihrisku sa predstavili už štyrikrát, avšak nebodovali ani raz. A dokonca v treťom súboji za sebou doma neskórovali. „Zápas sa hral v dobrom tempe, súper sa snažil hrať futbal, neprišiel iba brániť. Ako už býva zvykom, opäť sme boli lepším mužstvom, na ihrisku sme dominovali, ale konečný rezultát vyznel jednoznačne pre hostí. Ťažko sa hľadajú slová po takomto stretnutí,“ uviedol michalovský Lukáš Jacko, ktorý mal za stavu 0:1 obrovskú príležitosť na vyrovnanie, ale v tutovke namieril iba do brankára. „Je to škoda, prehrať sme si určite nezaslúžili, šance sme mali, mohli sme aj vyhrať. V každom dueli však robíme veľké chyby, ktoré súper hneď trestá. To sa nám nesmie stávať, musíme sa z nich poučiť a zabrániť tomu, aby sa opakovali,“ uzavrel stredopoliar MFK Zemplín. 

Zdroj: denník Korzár