Michalovskí mladíci v centre Slavie Praha

2014-09-22 12:00:00

Talentovaní hráči MFK Zemplín, brankár Miroslav Gutič a stredopoliar Marián Dzurjo, tri dni trénovali v pražskom Edene.

V uplynulom týždni dvojica michalovských futbalových talentov pobudla tri dni v tréningovom centre SK Slavia Praha v pražskom Edene. Štrnásťroční žiaci, stredopoliar Marián Dzurjo a 195 cm vysoký brankár Miroslav Gutič, si zatrénovali najskôr s hráčmi o rok staršími a následne aj so žiackym mužstvom U15 SK Slavia Praha. 

"Aj keď pobyt v Prahe trval iba tri dni, chalani sa predstavili vo veľmi dobrom svetle," uviedol hráčsky agent Jaroslav Bovan, ktorý tento kontakt zorganizoval. "Tréner U15 Kohoutek, ako aj manažér pre mládež Karol Kisel sa na adresu oboch hráčov vyjadrili pozitívne. Keďže však ide o mladých hráčov, rozhodnutie o ich ďalšom účinkovaní majú vo svojich rukách vedenie Slavie a predovšetkým ich rodičia," dodal Jaroslav Bovan z agentúry Sport Media Group. 

"Keďže sme v kabíne našli výbornú partiu a krásne futbalové prostredie, boli by sme, samozrejme, radi, keby sme mohli hrať za tento slávny klub. Dôležitá je však aj škola a konečné slovo budú mať rodičia," uviedli michalovské nádeje Marián Dzurjo a Miroslav Gutič. 

Zdroj: SITA