Ženy v prvom zápase sezóne doma nerozhodne

2014-09-07 12:00:00

Michalovčanky na ihrisku v Lastomíre remizovali s Kysuckým Lieskovcom 2:2, keď vrece s gólmi sa roztrhlo až v druhom polčase.

Futbalistky MFK Zemplín Michalovce remizovali vo svojom úvodnom majstrovskom stretnutí tejto sezóny na domácej pôde s tímom Kysuckého Lieskovca 2:2 (0:0).

Na ihrisku v Lastomíre, kde Zemplínčanky podobne ako v minulom ročníku budú hrávať svoje domáce zápasy, sa v prvom dejstve hral vyrovnaný futbal, aj keď na začiatku mal viac z hry hosťujúci celok, v radoch ktorého pôsobí aj viacero hráčok s prvoligovými skúsenosťami. Zopár šancí sa zrodilo na jednej i druhej strane, avšak gól nepadol. Do čierneho začali aktérky súboja triafať až po zmene strán. Skóre otvorili Kysučanky tesne pred uplynutím hodiny hry zásluhou Silvie Svrčkovej, ale domácim sa podarilo dvoma rýchlymi gólmi nakloniť misky váh na svoju stranu. Najprv sa v 75. minúte presadila Emília Stredná a o tri minúty nato aj Zita Baníková. V závere však Miroslava Hrošová presným zásahom upravila na konečných 2:2, takže si súperky body podelili.

MFK Zemplín Michalovce - FK REaMOS Kysucký Lieskovec 2:2 (0:0)

Góly: 75. Stredná, 78. Baníková - 58. Svrčková, 88. Hrošová

MFK ZEMPLÍN: Forraiová - Strellová (67. Bobaľová), Oláhová, Baníková, Kučerová - Bačová, Hudáková (87. Belišová), Jeleneková, Stredná - Koflanovičová (90. Pustaiová), Komáriková

Zvyšné výsledky 2. kola a aktuálnu tabuľku II. ligy žien skupiny Východ nájdete TU.

Najbližšie stretnutie odohrajú Michalovčanky v sobotu 13. septembra o 10. hodine na ihrisku Liptovského Mikuláša.

Kompletné vyžrebovanie michalovského družstva aj aktuálnu súpisku nájdete TU.