Rezervné mužstvo doma vyprášilo Sninu

2014-03-02 12:00:00

V predposlednom prípravnom súboji nastrieľalo súperovi poltucet gólov, pričom inkasovalo iba jediný.

Futbalisti štvrtoligového B-mužstva MFK Zemplín Michalovce zvíťazili vo svojom treťom prípravnom stretnutí v nedeľu na domácom ihrisku nad súperom z rovnakej súťaže Sninou jednoznačne 6:1 (3:0).

Od začiatku mali prevahu domáci hráči a už v 15. minúte ich poslal do vedenia Regáli, ktorý po spolupráci s Čapkom využil zaváhanie sninskej defenzívy. V závere prvého polčasu pridali Michalovčania ďalšie góly, v 38. minúte trafil Micka presne k žrdi a na rozdiel triedy zvýšil o šesť minút nato Štofík, ktorý zblízka usmernil do brány prihrávku od Regáliho. V 58. minúte bolo už 4:0, keď skóroval hlavou Regáli po centri Štofíka. Vzápätí si po akcii Čapka nešťastného vlastenca strelil Harmaňoš a v 72. minúte po Regáliho prihrávke upravil Havrila už na 6:0. Potom sa ešte hosťom podarilo gólom aspoň skorigovať vysokú prehru.

MFK Zemplín Michalovce B - MFK Snina 6:1 (3:0)

Góly MI: M. Regáli 2, Micka, J. Štofík, Havrila, vlastný Harmaňoš

MFK ZEMPLÍN B: Kira - L. Jacko, Podhorin, V. Kostovčík, M. Devečka - Micka, A. Nagy (60. Karch), Bayón (50. Havrila) - J. Štofík, M. Regáli, Čapek

Najbližšie stretnutie odohrajú hráči michalovskej rezervy v nedeľu 9. marca o 10. hodine na vlastnej pôde proti Veľkým Kapušanom. Pre zverencov trénera Tomáša Kozára to bude generálka na jarnú časť štvrtej ligy.