V Rimavskej Sobote sa zrodila bezgólová remíza

2013-05-26 12:00:00

Michalovčania v poslednom zápase na súperovom ihrisku v tomto súťažnom ročníku neskórovali, no ani neinkasovali.

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali 0:0 v stretnutí 32. kola druhej ligy na pôde Rimavskej Soboty, ktorá je ich tabuľkovým susedom.

V prvej desaťminútovke boli aktívnejší hostia, ale Kunca domáceho brankára neprekonal. Potom prevzali iniciatívu domáci, najväčšiu šancu mal v 38. min Labun, ktorý hlavičkoval po prihrávke Pribulu tesne nad. Ešte pre prestávkou vytlačil michalovský brankár strelu Rubinta na roh. V druhom polčase boli tiež aktívnejší hráči R. Soboty, ale výraznejšiu šancu si nevypracovali a body si so súperom delili. (zdroj: SITA)

MŠK Rimavská Sobota - MFK Zemplín Michalovce 0:0

ŽK: 69. R. Rubint, 89. J. Zvara - 69. Korijkov, 76. Smrek

Rozhodoval: Somoláni - 307 divákov

MŠK: Kostolanský – Poleť, R. Rubint, J. Zvara, Migaľa – Mravec, Nilaš, Siheľský (86. L. Lupták), Katona (14. T. Labun), Pribula – Marián Adam

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - D. Horňák, Korijkov, T. Sedlák, Smrek - Podhorin, Kovaľ, V. Janočko (90. Gamkrelidze) - D. Kunca (86. M. Regáli), P. Jurčo (65. M. Hamuľak), Božok

Tréner Ján Gajdoščík: "V Gemeri sa hral veľmi dobrý zápas. Začali sme ho aktívne a už v úvodnej desaťminútovke sme mali dve pološance, ktoré sme však nepremenili. Najprv Kunca nedočiahol na center Jurča a loptu hlavou iba lízol a potom Janočkova dobrá strela z hranice šestnástky išla len do stredu brány. Následne prevzali iniciatívu domáci, ktorí mali viac z hry. V strede ihriska sme strácali veľa jednoduchých lôpt, Soboťania nás však zato nepotrestali. V druhom polčase sa hra vyrovnala, ale obe mužstvá si vypracovali minimum šancí. Domáci zahrávali veľa štandardných situácií, ale ani jednu nevyužili. My sme mali niekoľko sľubných protiútokov, nedotiahli sme ich však do úspešného konca. Remíza je spravodlivá."

Najbližší program MFK Zemplín:

Sobota 1. júna o 17.00 hod.: Michalovce - Šamorín (33. kolo)