MFK Zemplín doma nestačil na Podbrezovú

2012-09-01 12:00:00

S mužstvom ŽP Šport prehral tesne 0:1, keď jediný gól zápasu vsietil striedajúci Hector Tubonemi.

Michalovskí futbalisti prehrali v zápase 7. kola II. ligy na vlastnom trávniku s mužstvom Podbrezovej 0:1 a v tabuľke klesli na piatu priečku.

V úvode mali aktivitu na svojich kopačkách domáci futbalisti a ako prvý sa pokúšal do streleckej listiny zapísať Francúz Garel, ale trikrát loptu napálil do brániacich tiel. V 19. minúte sa peknou individuálnou akciou prezentoval domáci Immorlano a jeho krížna strela len o milimetre minula Hanákovu bránu. Následne posielal do šestnástky hostí nepríjemný center Kovaľ, obrana ŽP Šport loptu odvrátila do bezpečia. V 36. minúte vyboxoval michalovský brankár Jenčo priamy kop Pančíka.


V druhom polčase hostia pridali a vytvorili si prevahu. Do šancí sa však nedostávali, avšak v 56. minúte vypálil tvrdo spoza šestnástky Harvilko, ktorý poriadne natiahol domáceho gólmana. V 69. minúte sa po ľavej strane predral striedajúci Regáli a v čistej šanci ho vychytal Hanák. A tak sa potvrdilo známe nedáš-dostaneš, z následného protiútoku po centri sa na dvakrát presadil hlavou Tubonemi a otvoril skóre duelu - 0:1. Po tomto zásahu už Podbrezová domácich do žiadnej šance nepustila, a tak sa tešila z víťazstva, prvého na súperovom ihrisku v novom ročníku.


MFK Zemplín Michalovce - ŽP Šport Podbrezová 0:1 (0:0)

Góly: 70. Tubonemi

ŽK: 64. Zonzon - 54. Harvilko, 85. Kupčík

Rozhodoval: Šuniar - 2 230 divákov

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - J. Čarnota (79. Podhorin), Korijkov, Vernon, M. Vanák - Zonzon, Kovaľ - D. Kunca, Immorlano (72. A. Leško), Garel (59. M. Regáli) - P. Jurčo

ŽP ŠPORT: Hanák - Snitka, Nosko, Minčič, V. Greško - J. Pančík (73. Čekovský), Szoke (63. Tubonemi), Kupčík (85. Cmarko), Harvilko - Vaščák, Kochan

Najbližší program MFK Zemplín:

Sobota 8. septembra o 15.30 hod.: Dolný Kubín - Michalovce (8. kolo)

Sobota 15. septembra o 19.30 hod.: Michalovce - SFM Senec (9. kolo)

Sobota 22. septembra o 15.00 hod.: Rimavská Sobota - Michalovce (10. kolo)