Trénerské rošády v michalovskom klube

2012-04-25 12:00:00

K rezervnému celku sa vrátil Ondrej Duda, novým kormidelníkom starších dorastencov sa stal Branislav Sokoli.

Po tom, čo pred týždňom ukončil v našom klube pôsobenie hlavný tréner druholigového A - mužstva Vlastimil Petržela a trénerskú taktovku namiesto neho prebral doterajší kormidelník starších dorastencov Albert Rusnák, muselo sa vedenie michalovského klubu poobzerať po novom lodivodovi. Keďže krátko pred tým skončil v MFK Zemplín aj Petrželov asistent a zároveň tréner B - mužstva Marek Ondrík, pribudli funkcionárom klubu ďalšie vrásky na čele. V krátkom čase potrebovali počas rozbehnutej sezóny vyriešiť dva trénerské posty, čo sa im v týchto dňoch podarilo.

Kormidelníkom prvoligových starších dorastencov sa stal 40-ročný Branislav Sokoli, ktorý niekoľko týždňov pôsobil v našom klube ako mládežnícky skaut. Ten neoficiálne viedol družstvo U 19 už v ligovom stretnutí na bardejovskej pôde, keď zastupoval Alberta Rusnáka, ktorý mal v tom čase reprezentačné povinnosti, avšak ostrú premiéru si odbil až uplynulý štvrtok na ihrisku bratislavského Slovana, kde s tímom zvíťazil 2:0. Jeho asistentom zostal Milan Holej.

Na trénerskú lavičku rezervného mužstva, ktorý účinkuje v súťaži Majstrovstvá regiónu Východ, sa vrátil Ondrej Duda. Sninský rodák pôsobil pri "béčku" už v závere jesennej časti, keď odkoučoval štyri stretnutia. Hrajúcim asistentom mužstva bude naďalej Adrián Devečka.

Obaja tréneri sa počas najbližšieho víkendu predstavia so svojimi tímami na domácej pôde. Branislav Sokoli so starším dorastom privíta v sobotu o 11. hodine súpera zo Žiliny a Ondrej Duda s rezervou nastúpi v nedeľu o 10.30 hod. proti Stropkovu.