Prípravky v Trebišove na druhej a štvrtej priečke

2015-12-18 12:00:00

V susednom meste štartovali na Vianočnom mládežníckom turnaji dve michalovské družstvá - U8 a U10.

Prípravky MFK Zemplín Michalovce absolvovali v nedeľu 13. decembra ďalší z plejády zimných halových turnajov. Počas tretej adventnej nedele boli v akcii tímy U8 a U10, ktoré sa zúčastnili Vianočného mládežníckeho futbalového turnaja 2015 v Trebišove. V oboch kategóriách štartovalo po päť družstiev, okrem nášho MFK Zemplín aj CFT Prešov, FC VSS Košice, CFT Vranov nad Topľou a domáci Slavoj Trebišov. Celkové víťazstvo na turnaji mali na dosah hráči celku U10, ktorí v štyroch dueloch dosiahli tri výhry a zaváhali iba s Košičanmi, čo znamená, že obsadili druhú priečku. Michalovský Vladimír Baťalík sa s piatimi gólmi stal najlepším strelcom turnaja v tejto kategórii. Družstvu U8 sa darilo menej, nepodarilo sa mu zaknihovať ani jedno víťazstvo. Zabodovalo iba s Prešovčanmi, s ktorými remizovalo 1:1, takže skončilo na štvrtom mieste.

U8

Výsledky MFK Zemplín:

MI – Trebišov 0:4, MI – CFT Vranov nad Topľou 0:2, MI – CFT Prešov 1:1 (gól MI Velebír), MI – VSS Košice 1:2 (Peťo)

Súpiska MFK Zemplín:

Adam Spišák – Marek Velebír, Nela Ruskovská, Ľuboš Malík, Adam Malík, Jakub Zygmunt, Samuel Baran, Ján Harman, Tomáš Tkáč, Jozef Mikuličko, Adam Spišák, Tomáš Gomboš, Martin Peťo (tréneri Viktor Kostovčík a Miroslav Liebl)


U10

Výsledky MFK Zemplín:

MI – Trebišov 3:0, MI – CFT Vranov nad Topľou 8:0, MI – CFT Prešov 3:0, MI – VSS Košice 2:3 (góly MI na turnaji: Baťalík 5, Pado 4, Dzurjo 2, Baran 2, Kendzior 2, Očko)

Súpiska MFK Zemplín:

Michal Šepeľák, Simon Vinc – Martin Kendzior, Tomáš Eštok, Alex Baran, Lukáš Dzurjo, Samuel Guba, Dávid Beňák, Vladimír Baťalík, Lukáš Pado, Branislav Kaššaj, Martin Očko, Samuel Zvalčák (tréneri Tomáš Kozár a Ján Cina)