Domáca remíza dorastencov s Bardejovom

2011-05-20 12:00:00

Hoci sa domáci postarali o oba góly, museli sa napokon zmieriť s nerozhodným výsledkom.

Starší dorastenci sa po týždňovej prestávke znovu predstavili na domácom trávniku a v dohrávanom súboji 28. kola  remizovali s Bardejovom 1:1. Naši mládežníci sa doma predstavia do tretice aj o týždeň, v nedeľu bude ich súperom bratislavský Slovan.

Na michalovskej umelej tráve zahrmelo už v 4. minúte, po nedorozumení stopérov s brankárom sa zrodil vlastný gól a Bardejov nečakane skoro viedol. V 17. minúte bolo vyrovnané, po centri Fedora z ľavej strany sa zblízka nemýlil Podhorín - 1:1. V 26. minúte centroval Podhorín, so šancou Jana si však defenzíva hostí poradila. V 40. minúte Bardejovčania podnikli rýchly brejk, nepresne zakončoval rýchlonohý útočník Guľa. V nadstavenom čase prvého dejstva centroval hosťujúci Stachura a domáca obrana si takmer po druhýkrát strelila vlastenca.

Päť minút po zmene strán unikol bardejovský Guľa, brankár Kira jeho tvrdú strelu vyrazil a spred bránkovej čiary ju do bezpečia odkopol Žebik. Po hodine hry unikol Jacko, centrom našiel Jana, ale ten v dobrej šanci zaváhal. V 82. minúte si domáci vypracovali veľkú príležitosť, Jacko sa rútil sám na brankára hostí, ale namieril vedľa. Keďže v samom závere nevyužil ďalšiu veľkú možnosť v podobe penalty, ktorú však Jano, a tak ostalo pri nerozhodnom výsledku.

Starší dorast

Štatistika

Michalovce - Bardejov 1:1 (1:1)

Góly: 17. Podhorín - 4. Žebik (vlastný). ŽK: Danko, Berecký, Leško. Pred 100 divákmi rozhodoval Kozák.

MFK ZEMPLÍN: Kira - Podhorín, Žebik, Sochanič, Csorgo - Jacko, Danko, Kovaľ, Pavlov (57. Forgáč), Fedor - Jano.

Mladší dorast

Štatistika

Michalovce - Bardejov 3:0 (2:0)

Góly: 20. Varga, 38. Štofik, 72. Škultéty.

MFK ZEMPLÍN: Babiak - Popovič, Šimko, Varga, Škultéty - Mesároš, Turik, Kiss (41. Horňak), Petričko - Kolesar, Štofík.