Starší dorastenci remizovali v Trenčíne 2:2

2011-05-10 12:00:00

Po slabšom prvom polčase otočili po prestávke vedenie na svoju stranu, k vyrovnaniu prišlo šesť minút pred koncom.

Naši starší dorastenci sa v utorok po dvojtýždňovej prestávke znovu predstavili v majstrovskej súťaži a v dohrávanom stretnutí 27. kola prvej ligy remizovali na umelej tráve AS Trenčín 2:2, keď o trojbodový zisk prišli v 84. minúte. Nedarilo sa mladším dorastencom, ktorí na ihrisku lídra tabuľky prehrali 0:4. Najbližšie sa naše dorastenecké kolektívy predstavia už v sobotu, v domácich súbojoch o 11.00 hod. a 13.15 hod. bude ich súperom nováčik zo Spišskej Novej Vsi.

Starší dorast

Zverenci trénera Alberta Rusnáka boli naposledy v akcii pred dvoma týždňami proti MFK Košice (3:1) a možno aj preto sa v Trenčíne pomalšie rozbiehali, čo malo za následok hernú prevahu domácich. „Nebyť brankára Hajdu, ktorý podal výborný výkon, mohli sme prehrávať aj trojgólovým rozdielom. Našťastie, sme inkasovali iba raz, pričom najväčšie starosti nám robila pravá strana Trenčanov. Aj preto som cez prestávku stiahol Hutaja a do hry poslal Fedora, ktorý oživil hlavne našu útočnú činnosť. Hra sa tým zlepšila a po hodine hry sme sa dočkali vyrovnania - Csörgö krížnym pasom našiel Jacka, ktorý po obídení obrancu skóroval. Aj v druhom góle mal prsty Csörgö, po jeho rohovom kope sa presadil Podhorín. V závere domáci vystupňovali tlak, prispeli sme k tomu aj my chybami v zadných radoch a po jednom z nich sa zrodilo vyrovnanie na 2:2. Škoda, že za stavu 1:2 striedajúci Maskaľ nevyužil dve výborné šance. Ak by uspel, bolo by po zápase. Na druhej strane musím priznať, že Trenčín si nezaslúžil prehrať a preto je deľba bodov spravodlivá. Z pohľadu jednotlivcov môžem vyzdvihnúť brankára Hajdu a útočníka Špilára,“ dodal Albert Rusnák, ktorému kormidelník A-mužstva neuvoľnil stredopoliara Róberta Kovaľa. Ten pravdepodobne dostane šancu v sobotňajšom prvoligovom súboji seniorov na ihrisku Púchova.

Štatistika

Trenčín - Michalovce 2:2 (1:0)

Gól: 29. Bezák, 84. Malec - 61. Jacko, 74. Podhorín.

MFK ZEMPLÍN: Hajda - Kostovčík, Žebik, Sochanič, Hutaj (46. Fedor) - Jacko, Podhorín, Danko, Csörgö (85. Pavlov) - Jano (60. Maskaľ), Špilár.

Mladší dorast

Štatistika

Trenčín - Michalovce 4:0 (3:0)

MFK ZEMPLÍN: Kira - Popovič, Šimko, Mano, Škultéty - Koscelník, Turik, Mesaroš (72. Harmaňoš), Petričko - Kolesár, Štofík.