Molnár opäť na lavičke Ružomberka B

2011-04-22 12:00:00

Staronovým trénerom slovenského futbalového klubu MFK Ružomberok "B" sa stal i nám dobre známy Ladislav Molnár. Päťdesiatročný bývalý brankár slovenskej i československej reprezentácie nahradil na poste šéfa realizačného tímu B-mužstva Liptákov Jozefa Šina, s ktorým sa vedenie rozhodlo ukončiť spoluprácu. Ružomberské "béčko" sa momentálne nachádza na predposlednej 11. priečke tabuľky druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže, cieľom L. Molnára je záchrana v I. lige. Informuje o tom internetová stránka www.mfkruzomberok.sk

V jesennej časti ročníka 2006/2007 viedol Ladislav Molnár Michalovce s asistentmi Jozefom Škrlíkom (vľavo) a Vladimírom Rusnákom (vpravo).

Rodák zo Sládkovičova Ladislav Molnár naposledy pôsobil v pozícii hlavného kouča konkurenčného tímu v I. lige FK Bodva Moldava nad Bodvou, no v septembri minulého roka sa s ním vedenie klubu rozlúčilo. Molnár už počas svojej trénerskej kariéry viedol Košice, Trnavu, Kobu Senec, FC Újpest, Dubovú, Banskú Bystricu, Slovácko, Artmediu Petržalka a Michalovce. Dvadsaťštyrinásobný slovenský reprezentant hrával za Nitru, Žilinu, Inter Bratislava, Slovan Bratislava a 1. FC Košice.

Ladislav Molnár v minulosti až dvakrát pôsobil aj v našom MFK Zemplín Michalovce, najprv v druhej polovici roka 2006 a potom v prvej časti roka 2008. Na lavičke ružomberskej rezervy sa prvýkrát predstaví už v nedeľu o 10.30 hod. v susedskom derby na ihrisku Liptovského Mikuláša.

Zdroj: profutbal