Dve prehry dorastencov v Stropkove

2011-04-19 12:00:00

Naši starší dorastenci prehrali v utorňajšom stretnutí 25. kola prvej ligy na pôde Stropkova 0:1, čo je však horšie, červenú kartu videl brankár Bréda a keďže išlo o udretie súpera, môže očakávať vysoký trest a to je zase zlá správa aj pre naše A-mužstvo. Nečakane prehrali aj mladší dorastenci, ktorí bez piatich hráčov základnej zostavy prehrali gólom z penalty. Najbližšie sa naše dorastenecké kolektívy predstavia na budúcu stredu v domácich súbojoch proti MFK Košice.

Starší dorast

Tréner Albert Rusnák sa musel vyrovnať s neúčasťou zraneného stredopoliara Róberta Kovaľa a po samotnom zápase mu narobilo vrásky na čele aj zbytočné vylúčenie brankára Brédu. „Prvý polčas bol z našej strany vcelku dobrý, domácich sme do väčších šancí nepúšťali, naopak, my sme mali v 32. minúte vyloženú príležitosť po tom, čo Jano našiel v pokutovom území Forgáča, ale ten zoči-voči stropkovskému brankárovi prestrelil,“ povedal o výkone v prvom polčase kormidelník michalovského staršieho dorastu. „Po prestávke na nás domáci vybehli, zvýšili aktivitu a musím priznať, že boli lepším družstvom. Rozhodujúci gól sme inkasovali v 83. minúte po autovom vhadzovaní. Lopta sa dostala až k voľnému Stropkovčanovi, ktorý zblízka rozhodol o výhre svojho tímu. Na môj vkus to bol veľmi šťastný a pre nás lacný gól, no doplatili sme na chvíľkovú nekoncentrovanosť,“ dodal Albert Rusnák.

Štatistika

Stropkov - Michalovce 1:0 (0:0)

Gól: 83. Špak. ČK: 90. Bréda (za udretie súpera). Rozhodca: Glova.

MFK ZEMPLÍN: Bréda - Kostovčík, Žebik, Mano, Hutaj - Jacko, Podhorín, Danko, Fedor (75. Verčimák) - Jano, Forgáč.

Mladší dorast

Štatistika

Stropkov - Michalovce 1:0 (1:0)

Gól: 34. Jurč (11 m).

MFK ZEMPLÍN: Kira - Popovič, Horňák, Ďurík (65. Kučera), Škultéty - Koscelník, Turik, Mesaroš, Petričko (41. Csorgo) - Apiar (41. Tabaka), Štofik.