Pod Tatrami remíza s Popradčanmi

2018-07-04 18:09:54

Prípravný súboj s poradovým číslom šesť odohrali v stredu podvečer na popradskom trávniku michalovskí futbalisti. S tamojším ambicióznym druholigistom zverenci kormidelníka Antona Šoltisa remizovali 1:1, keď ich jediný gól zaznamenal stredopoliar Stanislav Danko. Zemplínčania zostávajú v Tatrách aj naďalej, na krátkom sústredení v Tatranskej Lomnici pobudnú do piatku.

Duel v popradskom NTC mal veľmi dobrú úroveň, mužstvá produkovali ofenzívny futbal a akcie sa striedali z jednej strany na druhú. Skóre zápasu otvoril v 19. minúte Danko, ktorý po Žofčákovom rohu z hranice šestnástky prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Prvoligista, v zostave ktorého sa premiérovo v príprave objavili aj Martin Bednár a Sadam Sulley, dlho držal tesné vedenie, avšak štvrťhodinu pred koncom inkasoval. Aktívni domáci vyrovnali v 74. minúte, keď Kukoľov strieľaný center ešte vytlačil Bieszczad na brvno, ale na dorážku Zekuciu už nemal nárok - 1:1.

FK Poprad - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (0:1)

Góly: 74. Zekucia - 19. S. Danko

FK: Knurovský (46. M. Bakoš) - V. Maťaš (46. P. Maslo), V. Palša (46. Zekucia), Pajer, S. Kica - Medak, Kopúnek (46. Gallovič), Urbanič (46. Kukoľ), Jančo (46. Zošák) - Streňo (46. L. Horváth), Holiš

MFK ZEMPLÍN: Bieszczad - Rota (60. J. Vajs), Kavka (60. M. Bednár), D. Špak, M. Vojtko - Turík (60. R. Begala) - I. Žofčák, S. Danko (60. P. Kolesár), Harutyunyan (60. Bellás), Andreev - Kuminowski (60. Sulley)

Najbližšie prípravné stretnutie odohrajú žlto-modrí v piatok o 11. hodine proti Termalici Nieciecza, účastníkovi druhej najvyššej poľskej súťaže. Dejiskom zápasu bude opäť NTC Poprad.

https://www.youtube.com/watch?v=5Tn8MuqOdmU&feature=youtu.be Foto: facebook FK Poprad - oficiálna stránka