Michalovce cup: Vyhrajte skvelé ceny

2014-08-18 12:00:00

Klub MFK Zemplín Michalovce si pre svojich fanúšikov pripravil tombolu.

Súťažiť sa bude o zaujímavé ceny od Thermal Parku Šírava, Hotelu Mousson či CK Futbalový sen. Vyhrať môžete aj víkendový pobyt v Tatranskej Lomnici, ktorý do súťaže venoval Penzión Teniscentrum.

Okrem toho sú v hre päťlitrové súdky piva, lopty s podpismi budúcich španielskych futbalových hviezd a permanentky na domáce zápasy michalovského A mužstva.

Žrebovať sa bude každý deň počas polčasu druhého zápasu. Hrať o ceny môže každý, kto pri vstupe na štadión oznámi, že chce vhodiť ústrižok zo vstupenky do žrebovacieho osudia.

Nezabudnite, že časť vstupenky, ktorá Vám ostane, môžete použiť tiež. Pri jej predložení v Thermal Parku Šírava si môžete uplatniť 10-percentnú zľavu na vstup. Pri jej predložení počas kúpy permanentky na domáce zápasy MFK Zemplín na celú sezónu dostanete zľavu 5 eur. V areáli zase budú hostesky rozdávať letáky s rôznymi zľavami do siete Fotolab.

Informácia o predaji lístkov

Predpredaj lístkov v budove štadióna sa skončil. Lístky sú naďalej v predaji v sieti Ticketportal, avšak len na zápasy na nadchádzajúce turnajové dni a nie na aktuálny turnajový deň (t.j. napríklad 20.8. si v sieti Ticketportal môžete zakúpiť už len lístky na 21.8. a 22.8.). V aktuálny turnajový deň budú lístky na tento deň k dispozícii v pokladniach štadióna vždy hodinu pred zápasom ako počas bežných ligových zápasov.