Starší dorastenci v prvom zápase jari remizovali

2014-03-08 12:00:00

Z Podbrezovej si Michalovčania vezú bod po výsledku 1:1, jediný gól nášho tímu zaznamenal Jakub Grič.

Starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce remizovali v úvodnom jarnom zápase na ihrisku ŽP Šport Podbrezová 1:1, keď bod zverencom trénera Alberta Rusnáka zabezpečil gólom v 61. minúte Jakub Grič.

Tréner Albert Rusnák: "Z našej strany to bol celkom dobrý zápas. Úvodnú štvrťhodinu sme sa na ihrisku iba hľadali a po nedorozumení obrancu Ďurika s brankárom Janočkom sme inkasovali gól. Potom sme v prvom polčase mali sedem brejkových situácií, ktoré sme však nedotiahli do úspešného konca, lebo finálna fáza nám nevychádzala. Vyrovnať sa nám podarilo po hodine hry, keď Grič krásnou strelou z 20 mestrov trafil do šibenice. Hneď nato sa rútil sám na domáceho brankára Hirka, ale v tutovke zaváhal. Neskôr si aj Podbrezová vytvorila veľkú šancu, obranca Horňák však vykopol loptu z brankovej čiary. Vzhľadom nato, že obe družstvá dali po jednom góle a vytvorili si po jednej veľkej šanci, môžem skonštatovať, že remíza je zaslúžená."

ŽP Šport Podbrezová - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (1:0)

Góly: 13. Dobranský - 61. Grič

MFK ZEMPLÍN: M. Janočko - Ďurik, D. Horňák, J. Šimko, Šimčák (60. Lechman) - Grič, Ilinjo, Micovčák - M. Koscelník (76. Vajs), Hirka, J. Andrejko (60. L. Tóth)

Najbližšie stretnutie odohrajú Michalovčania v nedeľu 16. marca o 11. hodine na domácom ihrisku proti Ružomberku.