Zlyhali v koncovke, stratili dva body

2013-09-16 12:00:00

Michalovskí futbalisti mali šancí na dva zápasy, nebolo im však súdené vyhrať.

Z minima maximum vyťažili v sobotu večer na michalovskom štadióne hráči juniorky trnavského Spartaka, ktorí si z metropoly Zemplína odviezli bod za remízu 1:1. Mladíci zo „slovenského Ríma“ tak ukončili hneď dve domáce série Michalovčanov – víťaznú (trvala 5 zápasov) a bez inkasovaného gólu (531 minút).

Žalostná koncovka

Domáci boli po stretnutí veľmi sklamaný, pretože súpera mali v prvom polčase na lopate. Trnavčania boli zrelí na uterák, MFK Zemplín mu však z veľkého množstva šancí strelil iba jeden gól. „Ťažko sa mi to hodnotí, pretože len ja sám som mal na kopačke tri góly, no dal som iba jeden. Hovorili sme si, že musíme streliť druhý gól, lebo stále to bolo otvorené. Mohla prísť jedna strela na našu bránu a bolo by vyrovnané. A tak sa aj stalo. Mali sme celý zápas pod kontrolou, veľa šancí, ktoré sme nedali. Divákom sa však musel súboj páčiť, nehrali sme zle, ale dosiahli sme smolný výsledok,“ skonštatoval po stretnutí autor otváracieho gólu z 20. minúty Igor Obert.

Mohli byť opäť prví

Pre rodáka z Partizánskeho bol zásah do siete Spartaka premiérovým súťažným v drese michalovského druholigistu. Oveľa lepšiu príchuť by mal vtedy, ak by bol víťazný. Strata dvoch domácich bodov mrzela zverencov trénera Jozefa Bubenka dvojnásobne, pretože v prípade víťazstva by sa opäť vrátili na líderskú pozíciu. Podbrezová, Prešov aj Senec totiž zaváhali, iba Bardejov nie a prekvapujúco sa dostal na čelo on. „Videli sme pred zápasom výsledky našich konkurentov, preto sme doň vstupovali s tým, že v žiadnom prípade nemôžeme podceniť Trnavu. Chceli sme rozhodnúť už v prvom polčase, dať v ňom 2-3 góly a mať dobrý zápas. No dopadlo to tak, ako dopadlo,“ sklamane dodal 31-ročný krajný obranca či stredopoliar. 

Zdroj: denník Korzár