B-mužstvo tesne prehralo na ihrisku Sniny

2013-04-21 12:00:00

Zaknihovalo porážku 0:1, keď domáci zaznamenali jediný gól zápasu z pokutového kopu. Jeho autorom bol Juraj Popovič.

Rovnaký výsledok ako druholigové A-mužstvo zaznamenala počas víkendu aj jeho štvrtoligová rezerva. A takisto aj zaznamenala prvú prehru v jarnej časti súťaže. V súboji 22. kola IV. ligy skupiny Východ prehrala v zemplínskom derby na pôde Sniny najtesnejším rozdielom 0:1 (0:0).

Hrajúci tréner Tomáš Kozár: "Počas celého zápasu sme boli lepším tímom, no doplatili sme na nevyužité šance. Najprv v závere prvého polčasu volej Aďa Devečku chytil domáci brankár, po hodine hry Dargaj z hranice šestnástky technickou strelou tesne minul a v 85. minúte som spálil tutovku aj ja, keď som po Dargajovom prudkom centri zblízka namieril iba do gólmana Diňu. Sninčania si vypracovali iba jedinú šancu, keď po zlom vybehnutí Kiru namierili do brvna. Domáci skórovali z pokutového kopu, ktorý nebol. Bežný súboj v šestnástke posúdil rozhodca ako faul. Naši mladí hráči z dorastu zahrali dobre, veľká škoda toho, že sa vraciame bez bodu."

MFK Snina - MFK Zemplín Michalovce B 1:0 (0:0)

Gól: 59. J. Popovič (11 m)

ŽK: 38. J. Lukáč, 85. Pet. Diňa, 86. Kirňak - 28. J. Štofík, 77. L. Forgáč, 80. V. Kostovčík

Rozhodoval: Somoši - 700 divákov

MFK: Pet. Diňa - Kopáč (76. Haburaj), J. Lukáč, Wiener, M. Pčola - M. Štofík (90. Drančák), Jankaj, J. Popovič, Hišem - Š. Pčola, Kirňak (87. Budi)

MFK ZEMPLÍN B: Kira - D. Horňák, A. Devečka, Dargaj, M. Devečka - Gamkrelidze, V. Kostovčík, L. Jacko (71. T. Kozár) - Mukhametdinov (75. M. Hreha), L. Forgáč, J. Štofík

Ďalšie výsledky 22. kola IV. futbalovej ligy skupiny Východ:

Giraltovce - Svidník 1:0, Stará Ľubovňa - Stropkov 0:1, Vysoké Tatry - Spišské Podhradie 0:0, Sabinov - Bardejovská Nová Ves 2:0, Haniska - Barca 1:1, Veľké Revištia - Vyšné Opátske 1:1, Svit mal voľno

Tabuľka: