Na slovíčko s Oliverom Podhorinom

2012-11-19 12:00:00

Internetová stránka Futbal na východe sa pozhovárala s talentovaným stopérom MFK Zemplín Michalovce.

otázka č.1: Oli, vráťme sa ešte k predošlému domácemu zápasu s Dunajskou Stredou. Michalovce zvíťazili 1:0, no na verejnosti sa hovorilo aj o tom, ako Michalovciam pomohli rozhodcovia, ba dokonca že ste hrali za Podbrezovú. Ako si tento zápas, v ktorom si nastúpil na poste stopéra, videl ty?

“Tak do zápasu sme išli s jediným cieľom, a to vyhrať. Sme radi, že sa nám to podarilo proti lídrovi súťaže. Myslím si, že sme vyhrali zaslúžene, a ten kto bol na zápase, to môže potvrdiť. Počas celého zápasu sme boli lepší, dôraznejší a túžili sme po víťazstve viac ako hostia. Škoda, že sme nepremenili penaltu a ešte jednu vyloženú šancu, no sme radi aj za ten jeden gól ktorý sme dali.”

“Myslím si, že každý z nás sa na ten zápas tešil. Vedeli sme, že v mužstve majú osobnosti, no my sme boli o to viac vyhecovaní, a to určite bolo vidieť aj na ihrisku, kde sme každý jeden nechali srdiečko.”

otázka č.3: Uplynulú sobotu odohrali Michalovce zápas na horúcej pôde v Podbrezovej, ktorá má postupové ambície. Domáci  si so Zemplínom poradili po výsledku 2:0. Nebolo vo vašich silách viac potrápiť favorita súťaže?

“Vedeli sme, že Podbrezová má dobré mužstvo. V zápase sme chceli nadviazať na náš domáci výkon, no to sa nám nepodarilo. Zápas nám nevyšiel, domáci boli pri každej lopte skôr, boli agresívnejší v šestnástke, a to sa potvrdilo aj pri ich góloch. Neviem prečo, ale myslím si, že nám chýbala taká iskra.”

otázka č.4: V sobotu o 17:30 privítajú Michalovce na domácej pôde v poslednom jesennom zápase Dolný Kubín, ktorý vedie Ladislav Molnár, ktorý pred časom v Michalovciach pôsobil, a kde Michalovce prehrali v prvom vzájomnom zápase 1:3. Ste teda odhodlaní vrátiť túto prehru súperovi a ukončiť tak jesennú časť víťazstvom?

otázka č.5: Postupové ambície majú hlavne v Podbrezovej, Senci a vrátiť do Corgoň ligy by sa chcela Dunajská Streda. Oli, kto podľa teba má z tejto trojice najväčšiu šancu postúpiť? Myslíš, že ešte sa k tejto trojici počas jarnej časti pridá?

“Je ťažké povedať teraz, kto má najväčšiu šancu postúpiť, pretože šancu majú viacerí. Momentálne je na špici Podbrezová, no ešte je pred nami jedno kolo do konca jesennej časti a celá jar. Stať sa môže všetko a veľakrát sa dokázalo, že v súťaži môže vyhrať každý s každým. Určite aj my sa budeme snažiť ísť od zápasu k zápasu a zamiešať karty na vrchných priečkach. ”

otázka č.6: V posledných dvoch zápasoch si nastúpil na poste stopéra spoločne s Lubošom Hruškom. Ako sa ti na tomto poste hralo?

Zdroj: futbal-vychod.eu