Prvoligoví dorastenci doma naplno

2012-10-20 12:00:00

Starší porazili Dubnicu nad Váhom rozdielom triedy 3:0, mladší zaznamenali víťazstvo 2:0.

Stretnutia 13. kola I. ligy proti Dubnici nad Váhom odohrali na domácom ihrisku dorastenecké výbery MFK Zemplín Michalovce. Starší zvíťazili 3:0, keď sa hetrikom zaskvel Adrián Leško, mladší súpera z Považia zdolali zásluhou dvojgólového Pavla Bellása 2:0.

Starší dorastenci

MFK Zemplín Michalovce - MFK Dubnica nad Váhom 3:0 (1:0)

Góly: 7., 70. a 75. A. Leško

MFK ZEMPLÍN: Bréda - M. Popovič (77. D. Horňák), Sochanič, J. Šimko, Škultéty (67. Harvila) - Grič, M. Koscelník, J. Kiss, Turik (80. J. Štofík) - A. Leško, T. Kolesár


Mladší dorastenci

MFK Zemplín Michalovce - MFK Dubnica nad Váhom 2:0 (2:0)

Góly: 20. a 26. Bellás

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - M. Kolesár, M. Janočko (65. J. Vaško), Mikovčík, Halagan - L. Tóth, Havrila, Vajs (77. J. Hreha), J. Andrejko - Bellás (64. Copko), T. Vožný (72. Chimaľ)

Tréner Ján Gajdoščík: "Bol to veľmi dobrý zápas z oboch strán, ktorý sa hral vo vysokom tempe. Hostia potvrdili svoje kvality, hralo sa z jednej strany na druhú a oba tímy si vypracovali niekoľko šancí. Prvý gól sme strelili po veľmi dobrom dôraze Bellása, ktorý obišiel obrancu aj brankára. Druhý gól padol po nádhernej akcii Tótha, ktorý krásnou prihrávkou našiel Bellása a ten obstrelil gólmana hostí. Naše víťazstvo mohli prikrášliť Chimaľ či Andrejko, ale v dobrých šanciach neuspeli. Tri body sme získali zaslúžene."

Najbližšie sa Michalovčania predstavia v Nitre, kde ich čakajú dohrávané stretnutia 3. kola. Odohrajú ich v utorok 23. októbra o 13.00 (starší) a 15.15 hod. (mladší).