MFK Zemplín remizoval v Prešove

2012-07-08 12:00:00

Michalovčania prišli o víťazstvo v samom závere zápasu, inkasovali totiž minútu pred koncom.

Včera podvečer odohrali druholigoví futbalisti MFK Zemplín svoje štvrté prípravné stretnutie na ihrisku corgoňligového Prešova. S tamojším 1. FC Tatran remizovali 1:1, keď za Michalovce skóroval Stanislav Danko.

Hneď v úvode spálil šancu na strelenie gólu Gamkrelidze, neskôr nechal vyniknúť brankára Diviša Jurčo. V 45. minúte uvidel tento prešovský gólman červenú kartu za hranie rukou mimo pokutového územia. Michalovčania tak hrali celý druhý polčas presilovku o jedného muža, ktorú krátko po hodine hry aj využili, keď sa presadil Danko - 0:1. Ďalšie veľké šance nevyužili Hamuľák a po ňom ani Danko, a tak v samom závere Zemplínčania pykali, na konečných 1:1 vyrovnal De Oliveira Torres. 

1. FC Tatran Prešov - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (0:0)

Góly: 89. De Oliveira Torres - 63. S. Danko

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - J. Čarnota, Krmpotič, Vernon, M. Vanák - P. Jurčo (80. L. Forgáč), Gamkrelidze, S. Danko, Garel (70. M. Regáli) - Hamuľák (40. D. Kunca, 80. Grondona Sanchez), Immorlano (70. Dargaj)

V sobotu 14. júla o 19.30 hod. odohrajú zverenci trénera Alberta Rusnáka posledné stretnutie pred začiatkom II. ligy, v generálke bude ich súperom treťoligová Lokomotíva Košice.