Dorastenecké celky remizovali v Bardejove

2012-04-04 12:00:00

Starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce zaknihovali remízu 1:1, ich mladší rovesníci 2:2.

Najvyššie dorastenecké súťaže pokračovali dnes zápasmi 20. kola. Michalovské výbery sa predstavili na pôde Bardejova, dosiahli remízové rezultáty. Starší dorastenci bez svojho hlavného trénera Alberta Rusnáka, ktorý má povinnosti v reprezentácii do 18 rokov, remizovali 1:1, keď vyrovnávajúci gól inkasovali minútu pred koncom zápasu. Mladší dosiahli remízu 2:2.

Starší dorastenci

Partizán Bardejov - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (0:0)

Góly: 89. Slávik - 55. L. Jacko

MFK ZEMPLÍN: Kira - Popovič, J. Šimko, Sochanič, J. Greško (38. Hutaj) - L. Jacko, Harvila, Hromada, Škultéty (54. M. Koscelník), A. Leško - O. Špilár

Asistent trénera Milan Holej: "Bolo to derby, hralo sa vo vyhrotenej atmosfére. Domáci už v 10. minúte zahrávali pokutový kop, ktorý však brankár Matúš Kira bravúrne kryl. V ďalších minútach to bol väčšinou boj medzi šestnástkami. V 55. minúte sa nám podarilo otvoriť skóre zásluhou Lukáša Jacka, ktorý sa po presadil po individuálnej akcii, keď prešiel cez troch protihráčov. Desať minút pred koncom sme nevyužili prečíslenie troch proti jednému, keď ho zle vyriešil Jakub Hromada. Domáci nás zato potrestali v 89. minúte, keď sa po štandardnej situácii presadil Slávik, ktorý vyrovnal gólom zaváňajúcim ofsajdom."

Mladší dorastenci

Partizán Bardejov - MFK Zemplín Michalovce 2:2 (1:2)

Góly: 10. a 43. Berežný - 7. L. Apiar, 17. Grič

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - D. Horňák, T. Tomko, Ďurik, P. Petričko - Havrila - L. Apiar, Grič, Turík, T. Vožný - T. Kolesár (70. Doboš)

Tréner Ján Gajdoščík: "Bojovný zápas sa hral v slabom tempe. Rozhodca odpískal pre domácich veľa štandardiek, prakticky každý jeden súboj posúdili v prospech Bardejova. Vyhrávali sme 1:0 aj 2:1, ale domáci dokázali dvakrát vyrovnať. V závere sme si vypracovali veľký tlak, Bardejovčanom už došli sily, avšak strhnúť víťazstvo na našu stranu sa nám už nepodarilo. Obrovské šance spálili Tomáš Kolesár, ktorý hlavou nedal, a Lukáš Apiar neuspel v samostatnom nájazde."

V najbližšom 21. kole sa MFK Zemplín predstaví na domácom ihrisku. V sobotu 14. apríla privítajú JUPIE Podlavice, starší dorastenci nastúpia o 11. hodine, mladší o 13.15 hod.