Duel s Lučencom očami premiérových strelcov

2012-04-02 12:00:00

V sobotu zaznamenali premiérové góly v michalovskom drese Hořava, Krmpotič aj Uškovič.

Michalovskí druholigoví futbalisti dosiahli v sobotu prvé jarné víťazstvo, keď na domácej pôde zdolali FK LAFC Lučenec hladko 4:0. Pred návštevou kola (1870 divákov) gólmana lučeneckého mužstva prekonali dvakrát Dušan Uškovič a raz Josef Hořava a Milan Krmpotič. Zaujímavosťou je, že pre túto trojicu hráčov boli sobotňajšie zásahy do čierneho premiérovými v žlto-modrom drese MFK Zemplín. 

Ako videli stretnutie s Lučencom šťastní strelci?

Stredopoliar Josef Hořava - 14. minúta - 1:0:

"Bol to celkom dobrý zápas. Chceli sme posielať veľa centrov do šestnástky hostí, čo sa nám aj darilo. V druhom polčase sme si schuti zahrali a zaslúžene sme vyhrali. Strelili sme štyri góly, mohlo ich byť aj viac, ale snáď sme si ich ušetrili na ďalšie zápasy. Pred mojim gólom som si narazil loptu s Dušanom Uškovičom, mal som čas na strelu, gólman na ňu zareagoval, ale keďže bola tečovaná nestihol sa premiestniť a lopta skončila v sieti."

Útočník Dušan Uškovič - 59. minúta - 2:0/91. minúta - 4:0:

Obranca Milan Krmpotič - 64. minúta - 3:0:

"Po dvoch remízach sa zebou sme si v kabíne povedali, že musíme hrať naplno a zabojovať o premiérové víťazstvo. Sme radi, že sa nám podarilo streliť rýchly prvý gól. Počas celého zápasu sme mali prevahu a boli sme lepší aj v koncovke. Naša výhra je zaslúžená. Myslím si, že videli dobré útočné stretnutie. Môj gól by som opísal asi tak, že zahrávali sme štandardnú situáciu, lopta sa vrátila späť, Pavol Ruskovský mi ju posunul a ja som už nemal problém presne trafiť."